Reprezentațiile lunii ianuarie 2022 la Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu

Home Cultură Reprezentațiile lunii ianuarie 2022 la Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu
Reprezentațiile lunii ianuarie 2022 la Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu organizează în prima lună a anului 2022 o microstagiune a Secției Germane, cu un spectacol premieră, și o serie de reprezentații ale Secției Române, oferind astfel publicului, încă din prima lună a anului, un program variat și bogat.

Prima reprezentație programată în anul 2022 este spectacolul „Moroi”, regia Alexandru Dabija (6 ianuarie), urmat de „Steaua fără nume”, regia Florin Coşuleţ (7 ianuarie), și de „De cealaltă parte a lumii”, în regia Alexandrei Badea (8 ianuarie).

Evenimentul denumit „Întâlnirea culturală a artiștilor, diplomaților și oamenilor de afaceri din spațiul lingvistic german – Microstagiunea Secției Germane” debutează în 20 ianuarie 2022, cu premiera spectacolului „Domnul Iederman”, în regia lui David Paska și continuă cu „QUARTETT”, în regia lui Hunor Horváth (în 21 ianuarie), „Bookpink”, creație colectivă (22 ianuarie), și „you·topia”, regia Florian von Hoermann și Edith Buttingsrud (23 ianuarie).

La finalul lunii, începând cu 28 ianuarie, sunt programate spectacolele „MAL/PRAXIS”, de Bogdan Georgescu, „Tom și Jerry 4.0”, regia Florin Piersic jr., și „Mici crime conjugale”, un spectacol de Mariana Cămărășan și Amalia Iorgoiu.

Biletele sunt disponibile online pe www.tnrs.ro, și la Agenția Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu, nr. 17. Accesul publicului la reprezentații este permis doar în baza certificatului verde COVID, iar locurile sunt disponibile în limita a 50% din capacitatea sălii. Prețul unui bilet este 30 lei, respectiv 25 lei cu preț redus.

Toate reprezentațiile au loc la TNRS – Sala Mare, din Sibiu, Bl. Corneliu Coposu, nr. 2.

Foto: Răzvan Negru