Află care sunt culorile norocoase ale anului 2022 – Anul Tigrului de Apă

Home Economie Află care sunt culorile norocoase ale anului 2022 – Anul Tigrului de Apă
Află care sunt culorile norocoase ale anului 2022 – Anul Tigrului de Apă

Anul chinezesc începe în 1 Februarie iar 2022 este anul Tigrului de Apă. Fiecare culoare este considerată de către specialiștii în metafizică ca purtând o anumită frecvență energetică dar și o altă putere, în funcție de ani. În plus, casele zodiacului chinezesc au anumite culori iar zodiile devin mult mai puternice și norocoase dacă știu ce culori să poarte. Anul 2022 nu este foarte echilibrat din punct de vedere al celor 5 elemente (Pâmânt, Metal, Apă, Lemn și Foc), pentru că este lemnul se găsește cu preponderență în diagramele specialiștilor iar Metalul și Focul lipsesc. Metalul este considerat elementul norocos al anului 2022, ceea ce presupune că cele mai norocoase culori ale anului vor fi : alb, auriu și argintiu urmate de elementul Foc: roșu, violet și portocaliu. Așadar iată care sunt culorile care îți aduc noroc în acest an, în funcție de sectorul vieții în care ai nevoie de mult noroc.

Pentru noroc la bani – Apă –  albastru și negru

Culorile care reprezintă apa curgătoare, albastru și negru, reprezintă chiar bogăția și bunăstarea.

Deci în 2022 îți sporești abundența dacă porți culorile bogăției, albastru și negru sau le folosești în amenajarea biroului pentru generarea de succes în afaceri sau în muncă.

Sfatul specialiștilor este, să te folosești de aceste culori cu moderație și să le combini și cu alte culori pentru că prea multă apă poate aduce un efect contrar, în special dacă ești născut în Anul Șobolanului, Bivolului, Tigrului sau Mistrețului.

Pentru resurse și ajutor – Foc – roșu, portocaliu și mov

Din cauza faptului că elementul Foc lipsește din diagrama anului 2022, acesta este foarte important de adus în viața ta.

Dacă simți nevoia de ajutor sau de ghidare înspre resurse noi în anul 2022, poartă culorile elementului Foc.

Însă și aici, culorile trebuie folosite cu atenție, în special pentru amenajarea interioară.

Chiar dacă aduce noroc,  energia focului în exces devine distructivă. 

Pentru prietenie și alianțe – Pământ – Galben, bej, maro

În cazul în care ai trecut prin sentimente de singurătate sau ai pur și simplu nevoie de colaboratori în afaceri, elementul Pământ te susține energetic în 2022.

În China, galbenul este asociat cu tot ceea ce este nobil. Este culoarea Fiului Raiului, culoarea simbol a autorității și puterii.

Galbenul este culoarea preferată de Împărat iar câmpurile de grâne din China beneficiază de apa Râului Galben.

Așadar purtarea culorii galben, te va susține în a-ți face prieteni mai ușor, în a crea tot felul de alianțe și să îți atragi cât mai mulți oameni de partea ta.

Un exces în folosirea elementului Pământ, va aduce contrariul: rivalitate, competiție sau chiar conflicte.

Pentru inteligență și talent – Metal – alb, auriu și argintiu

Dacă ai o vizune foarte bună asupra anului 2022, vrei să îți setezi obiective cât mai multe și să îți îndeplinești visurile, află că toate culorile asociate elementului Metal te susțin.

Metalul stimulează ideile inovatoare, talentul și inteligența.

Poartă cât mai des culorile alb, auriu și argintiu sau folosește-le în decorul interior iar creativitatea ta va crește considerabil.

Orice persoană care lucrează în domenii creative trebuie să poarte aceste culori, fie pentru haine fie pentru bijuterii sau să își decoreze spațiul de lucru în culorile elementului Metal.

Pentru recunoașterea meritelor și popularitate – Lemn – Verde

În cazul în care îți dorești pentru anul 2022 mai mult succes în carieră, recunoaștere și popularitate atunci poartă culoarea specifică elementului Lemn.

Poartă cât mai des culoarea verde în 2022 și vei câștiga mai multă autoritate, te vei bucura de recunoașterea meritelor tale sau vei avea parte și de popularitate în rândul colegilor de muncă sau al partenerilor de afaceri.