Vlad Lăutaru a fost reconfirmat în funcția de președinte al TNL Petroșani

Home Politică Vlad Lăutaru a fost reconfirmat în funcția de președinte al TNL Petroșani
Vlad Lăutaru a fost reconfirmat în funcția de președinte al TNL Petroșani

Organizația Tineretului Național-Liberal (TNL) din municipiul Petroșani l-a ales pe Vlad Lăutaru pentru un nou mandat de 4 ani în funcția de președinte al tinerilor liberali.

Alegerile au avut loc joi, 3 februarie 2022 la Petroșani, în prezența președintelui PNL Hunedoara – deputatul Vetuța Stănescu, a prim-vicepreședintelui PNL Hunedoara – Tiberiu Iacob – Ridzi (primarul municipiului Petroșani și liderul PNL Petroșani), a prefectului județului Hunedoara – Călin Petru Marian și a secretarului general adjunct al PNL Hunedoara, Adrian Nicolae David (directorul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Hunedoara). La conferința de alegeri au mai participat reprezentanți ai PNL Petroșani, precum și colegi ai tinerilor liberali de la nivel de județ, respectiv Alex Dîlv – director al Cancelariei Prefectului Județul Hunedoara și Ovidiu Boldor – consilier parlamentar.

În cadrul conferinței de alegeri au fost desemnați reprezentanții Biroului Permanent Politic al Organizației de Tineret a PNL. Vlad Alexandru Lăutaru a fost reconfirmat în funcția de Președinte al TNL Petroșani prin votul exprimat de colegii prezenți în sală, după ce a prezentat raportul de activitate al organizației în cei aproape 5 ani care au trecut de la ultimele alegeri din această organizație. ”Astăzi am fost reales în funcția de Președinte al TNL Petroșani pentru următorii 4 ani de zile. Le mulțumesc colegilor pentru votul de încredere, și pornim la drum în următorul mandat cu multă putere de muncă. Pe această cale, vreau să-i mulțumesc pentru toată expertiza și sprijinul oferit în ultimi 5 ani de zile lui Tiberiu Iacob Ridzi, un exemplu demn de urmat în politică și administrație. Sunt convins că noua echipă va performa cel puțin la fel de bine ca și cea anterioară. Totodată țin să precizez faptul că la TNL Petroșani ușile sunt deschise pentru orice tânăr care vrea să se implice în politică”, a declarat Vlad Lăutaru.

Licențiat în Topografie Minieră și doctorand în Inginerie Industrială, Vlad Alexandru Lăutaru este Asistent Cercetare Științifică în cadrul Institutului Național de Cercetare Dezvoltare INSEMEX Petroșani, consilier parlamentar, precum și consilier local la Petroșani. S-a implicat în activitatea politică odată cu împlinirea vârstei de 18 ani, fiind și vice-președintele organizației județene a Tineretului Național Liberal Hunedoara.