Și AUR Petrila continuă strângerea de semnături pentru demiterea Președintelui României

Home Stiri la zi Și AUR Petrila continuă strângerea de semnături pentru demiterea Președintelui României
Și AUR Petrila continuă strângerea de semnături pentru demiterea Președintelui României

Alianța pentru România (AUR) continuă campania strângerii de semnături de la cetățeni, în vederea declanșării procedurilor de demitere a Președintelui României, Klaus Iohannis, în întreaga țară.

La Petrila, liderii AUR vor fi prezenți din nou în mijlocul cetățenilor din această localitate a Văii Jiului, sâmbătă, 19 februarie 2022, zi în care aceștia vor derula campania de strângere de semnături în cartierele Căprioara, Cap Linie Lonea și Brătianu.

Președintele AUR Petrila, Emanoel Andronache spune că, în condițiile declinului economic major prin care trece România și, mai ales, al lipsei de acțiune și atitudine a Președintelui României, o semnătură în favoarea declanșării procedurilor de demitere a lui Klaus Iohannis este un gest politici și civic necesar, pe care AUR l-a asumat cu încredere și curaj. ”Îi invit pe toți locuitorii din Petrila care doresc să semneze listele AUR pentru declanșarea procedurii de demitere a Președintelui Klaus Iohannis, să o facă cu încredere, având convingerea că partidul nostru va duce până la capăt această misiune necesară pentru români și pentru România. Îi așteptăm pe petrileni cu listele întocmite de noi și în stradă, în locurile anunțate, dar îi informez pe toți cei care doresc să se alăture acestui demers politic al AUR că pot să semneze inclusiv on-line, formularul putând fi accesat foarte ușor pe Internet”, a declarat Emanoel Andronache.

În cadrul campaniei demarate de AUR la nivel național pentru strângerea semnăturilor necesare pentru declanșarea procedurilor de demitere a Președintelui Românei, la Petrila a fost prezent, la începutul acestui an, inclusiv liderul AUR, George Simion.