”Cântec de primăvară”, la început de martie, pe scena Palatului Cultural din Lupeni

Home Cultură ”Cântec de primăvară”, la început de martie, pe scena Palatului Cultural din Lupeni
”Cântec de primăvară”, la început de martie, pe scena Palatului Cultural din Lupeni

Dorința autorităților locale din municipiul Lupeni de a relua seria evenimentelor culturale și artistice, în acest an, odată ce pandemia dă tot mai mult semne de retragere, se materializează și într-un prim concert muzical pe care Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni în vor organiza, la începutul lunii martie, la Palatul Cultural ”Minerul”.

Aici va avea loc duminică, 6 martie, de la ora 17,00 spectacolul intitulat ”Cântec de primăvară”. Evenimentul prilejuiește publicului, care va putea participa gratuit, pe bază de invitație, la acesta, o reîntâlnire cu muzica populară. Pe scenă vor urca artiști îndrăgiți precum Mihaela Istrate, Cristian Fodor, Aida Busuioc, Alisa Toma, Larisa Petruț, Cătălina Furdui, iar spectacolul se va bucura de participarea excepțională a Ansamblului Profesionist ”Drăgan Muntean” din Deva, condus de prof. Gheorghe Cîlțea. Coregrafia este semnată de Mircea Resiga, scenografia aparține Mihaelei Lemneață iar prezentarea spectacolului va fi realizată de Ionuț Drăgotesc.

”Este un prim spectacol artistic pe care-l organizăm în acest an la Palatul Cultural Minerul, de această dată în parteneriat cu Consiliul județean Hunedoara și cu și Centrul de Cultură și Artă din Deva, la care invit cu drag cetățenii municipiului Lupeni, să ne bucurăm împreună de farmecul muzicii populare românești la acest început de primăvară în care sperăm, odată cu renașterea naturii, și într-o renaștere a modului nostru de viață de dinainte de pandemie, în care muzica și, în generat cultura și arta, au un loc esențial pentru noi toți”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Invitațiile gratuite pentru cei care doresc să participe la acest concert folcloric sunt disponibile, începând cu data de 22 februarie 2022. Acestea pot fi ridicate de la Palatul Cultural ”Minerul” în fiecare zi, în intervalul orar 10,00-13,00 de luni până vineri, până la epuizarea acestora.

Atenție ! Locurile în sală sunt limitate, iar spectacolul va fi organizat cu respectarea normelor de siguranță în vigoare, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei.