Noi hotărâri adoptate în plenul Consiliului Județean Hunedoara

Home Administrație Noi hotărâri adoptate în plenul Consiliului Județean Hunedoara
Noi hotărâri adoptate în plenul Consiliului Județean Hunedoara

Consiliul Județean Hunedoara s-a întrunit vineri, 25 februarie 2022 în ședință ordinară pentru a adopta noi hotărâri necesare bunei funcționări a administrației județene.

Hotărârile vizează aproape toate domeniile de competență: sănătate, infrastructură rutieră, protecția mediului, rețele de utilități și finanțări nerambursabile.

Astfel, potrivit președintelui CJH, Laurențiu Nistor, după doi ani de pandemie care ne-au limitat fondurile, astăzi au fost alocate 3 milioane de lei pentru proiectele de interes public ce pot primi finanțări nerambursabile în baza Legii 350/2005. Urmează ca, în luna martie, dosarele cu cererile de finanțare să fie depuse la Consiliul Județean Hunedoara. Cultele religioase, asociațiile de sport și tineret, pot obține sprijin pentru activitățile programate în acest an!

Totodată, președintele CJH arată că au fost aprobate noi investiții care vizează extinderea spațiilor la Spitalul Județean de Urgență din Deva și la Sanatoriul de Pneumoftiziologie din Brad, iar la Sanatoriul de Pneumoftiziologie din Geoagiu s-a aprobat majorarea alocației de hrană pentru pacienți. ”Sănătatea hunedorenilor este o prioritate și, de fiecare dată, ne străduim să venim în întâmpinarea așteptărilor tuturor celor care au nevoie de servicii medicale la unitățile din subordine. Au fost aprobate noi investiții care vizează extinderea spațiilor la Spitalul Județean de Urgență din Deva și la Sanatoriul de Pneumoftiziologie din Brad, iar la Sanatoriul de Pneumoftiziologie din Geoagiu s-a aprobat majorarea alocației de hrană pentru pacienți. Sănătatea hunedorenilor este o prioritate și, de fiecare dată, ne străduim să venim în întâmpinarea așteptărilor tuturor celor care au nevoie de servicii medicale la unitățile din subordine. Le mulțumesc consilierilor județeni pentru participare și pentru voturile favorabile proiectelor inițiate de executivul Consiliului Județean Hunedoara.”, a declarat Laurențiu Nistor, președintele CJH.

Toate proiectele aprobate în ședința CJH din 25 februarie 2022 pot fi lecturate pe pagina web a instituției județene.