Liftingul facial fără ac și beneficiile pe care acesta le aduce pielii

Home Economie Liftingul facial fără ac și beneficiile pe care acesta le aduce pielii
Liftingul facial fără ac și beneficiile pe care acesta le aduce pielii

Industria de beauty și anti-aging este într-o continuă dinamică, prin noile tehnologii create pentru a oferi pielii cea mai bună îngrijire. Dacă până în prezent îmbunătățirea aspectului tenului era posibilă doar prin proceduri de rejuvenare facială urmate în saloanele de înfrumusețare, astăzi poți beneficia de un lifting facial chiar din confortul casei tale.

Cum funcționează liftingul facial fără ac?

Unele branduri din industria anti-aging revoluționează prin inovațiile aduse în crearea produselor de îngrijire a pielii. Thesera este un astfel de brand, care îmbină tehnologii de ultimă generație cu cele mai puternice ingrediente anti-aging, pentru a crea produse cu adevărat eficiente în combaterea semnelor îmbătrânirii.

Liftingul facial fără ac funcționează prin tehnologia brevetată TDN (Transfer Double Nanosphere) și a firelor de topire Thesera L, dezvoltate în Coreea de Sud de către specialiștii MR Innovation Co.

Această tehnologie creează canale în epidermă, pentru a permite soluției TDN să pătrundă adânc în straturile pielii prin difuzie paracelulară. Firele pe care Thesera L le utilizează sunt dizolvate printr-o tehnologie revoluționară, astfel încât este posibilă aplicarea lor sub formă de gel. Odată ce sunt aplicate pe piele, ele pătrund adânc în straturile acesteia și atrag colagenul, funcționând asemănător firelor tradiționale (DOP fire lift).

Efectul de lifting obținut prin utilizarea produsului se datorează acțiunii firelor PDO Thesera L asupra stimulării activității fibroblastelor, prin care este îmbunătățită producția de colagen și elastină.

Firele Thesera sunt concepute dintr-o proteină a viermilor de mătase, numită fibroină. Aceasta dispune de excelente proprietăți anti-aging și de diminuare a ridurilor, motiv pentru care este utilizată cu succes în industria cosmetică.

Obținerea unui lifting instant în 5 pași

Vizitele la un salon de înfrumusețare pentru a beneficia de un lifting al pielii nu mai sunt necesare, grație produsului inovativ Thesera L. Acesta este ușor de utilizat, în 5 pași simpli, după cum urmează:

  • Crearea canalelor pielii

Prima etapă din procesul de lifting facial constă în deschiderea canalelor pielii pentru absorbția firelor. Aceasta ajută la îndepărtarea sebumului, a celulelor moarte și a reziduurilor de la nivelul pielii. Se amestecă 2ml de Peelenser cu 4-5 pompițe de Balance Foam, iar soluția obținută se aplică pe frunte, nas, obraji și bărbie. După timpul de acționare al acestora, se clătește fața cu apă călduță.

  • Aplicarea firelor de fibroină

În cea de-a doua etapă se aplică firele de fibroină, prin amestecarea acestora cu un ser care le dizolvă într-o formă asemănătoare cu un gel, pentru a putea fi aplicate cu ușurință pe piele. Ele se aplică pe față cu o perie, pentru a fi absorbite sub formă de nanoparticule, ajutând apoi la producerea fibroblastelor.

  • Hidratarea tenului

După aplicarea firelor de fibroină, pielea are nevoie de o hidratare profundă. Aceasta este posibilă prin aplicarea serului Hydra Booster, care stimulează producția de colagen.

  • Grăbirea procesului de absorbție a firelor

Se aplică High Tension Gel în direcția de ridicare a pielii și se așteaptă aproximativ 20 de minute. Acesta are rolul de a asigura o absorbție suplimentară a firelor în piele.

  • Hrănirea pielii

În încheierea procesului de lifting fără ac se aplică High Tension Ampoule pe toată fața. Acesta are rol de hrănire și iluminare, prin care oferă pielii o îngrijire complexă.

Ce beneficii oferă pielii produsul Thesera L?

Liftingul fără ac Thesera L aduce în România cea mai nouă tehnologie non-chirurgicală de ridicare a pielii. Aceasta permite obținerea unor rezultate incredibile într-un timp scurt, fără să creeze umflături sau vânătăi.

Prin această procedură de lifting fără ac pielea își îmbunătățește densitatea și volumul, ridurile sunt diminuate, iar aspectul porilor dilatați este redus. De asemenea, este îmbunătățită elasticitatea pielii și sunt reduse petele pigmentare, obținându-se o piele netedă și cu un aspect uniformizat.

Cel mai important beneficiu al liftingului cu Thesera L constă în stimularea producției de colagen și elastină. Sunt necesare 4 săptămâni pentru formarea completă a celulelor de colagen și elastină în piele, iar rezultatul obținut se va menține o perioadă îndelungată.

Thesera Octa – anti-aging și anti-pigmentare

Persoanele care se confruntă cu neplăcutele pete pigmentare, dar care doresc să obțină un efect instant de lifting pot utiliza Thesera Octa. Acesta este un produs conceput tot pe baza tehnologiei TDN și conține ingrediente puternice în ameliorarea hiperpigmentării și în contracararea semnelor îmbătrânirii pielii.

Astfel, eficiența produsului este dată de conținutul de extract de caviar, glutation, oligopeptide-1, vitamina E, extract de lemn dulce și hexapeptide-8. Alături de efectul de lifting și reducerea considerabilă a petelor pigmentare, Thesera Octa ajută la micșorarea aspectului porilor dilatați, hidratează pielea în profunzime și reduce ridurile și cearcănele.

Este suficient să folosești produsul 1 săptămână pentru a observa o îmbunătățire a aspectului pielii, precum creșterea densității acesteia și o reducere a ridurilor. După circa 4 săptămâni de utilizare te vei putea bucura de o piele mai albă, cu un aspect uniformizat și cu o elasticitate crescută.

Grație inovațiilor din cosmetică, îmbătrânirea pielii nu mai produce îngrijorare în rândul persoanelor care își doresc un ten tânăr, lipsit de riduri. Procedurile de lifting pot fi urmate cu ușurință de acasă, pentru a oferi pielii o îngrijire complexă, într-o manieră non-invazivă, dar cu rezultate minunate, care se mențin vreme îndelungată.

Chirurgia estetică și injectarea produselor speciale pentru întinderea pielii și umplerea ridurilor nu sunt o soluție potrivită pentru tenul tău. Alege să intervii asupra pielii tale folosind produse dermato-cosmetice potrivite și bucură-te de un ten sănătos și de efectele pe care produsele le au asupra acestuia.