Final de sezon cu ”Cupa Pro-Parâng” la schi alpin în stațiunea Parâng

Home Reportaj Final de sezon cu ”Cupa Pro-Parâng” la schi alpin în stațiunea Parâng
Final de sezon cu ”Cupa Pro-Parâng” la schi alpin în stațiunea Parâng

Pe finalul sezonului turistic și competițional din această iarnă, în stațiunea Parâng din municipiul Petroșani, Asociația Pro-Parâng Petroșani în parteneriat cu Clubul Sportiv Școlar Petroșani organizează sâmbătă, 2 aprilie 2022 o altă competiție de tradiție de pe panoul evenimentelor derulate sub egida celor doi promotori ai sportului și turismului din Vale Jiului. Este vorba despre, ”Cupa Pro-Parâng” la schi alpin, eveniment care a ajuns la startul ediției cu numărul opt.

Potrivit președintelui Asociației ”Pro Parâng”, Cazimir Radvanski, evenimentul se adresează tuturor amatorilor de schi alpin, indiferent de vârstă și experiență, care doresc să participe la o probă de slalom pe pârtia Telescaun din Domeniul Schiabil Parâng. ”Concurenții vor fi înscriși, în funcție de vârstă, pe 8 categorii de concurs : sub 8 ani, 8-12 ani, 12-18 ani, 18-24 ani, 24-40 ani, 40-50 ani, 50-60 ani, peste 60 ani, feminin și masculin. Dacă la data de 2 aprilie pe această pârtie condițiile de zăpadă nu corespund pentru amenajarea traseului, concursul se va desfășura pe pârtia B. Ora de start este 11.00. Confirmarea participării și înscrierea pentru cei care nu au reușit să o facă electronic se va face în zona de start”, a declarat Cazimir Radvandski.

Pentru participarea la acest concurs sportiv nu se percepe taxă de participare, evenimentul derulându-se cu sprijinul Primăriei și Consiliului local al municipiului Petroșani, S.C. ADARCO INVEST SRL, Apres Ski Parâng și în parteneriat cu Clubul Școlar Sportiv Petroșani.