Program de înfrumusețare peisagistică a municipiului Lupeni

Home Administrație Program de înfrumusețare peisagistică a municipiului Lupeni
Program de înfrumusețare peisagistică a municipiului Lupeni

Cu fiecare zi ce trece, municipiul Lupeni capătă tot mai mult alura unui oraș frumos, curat, îngrijit, așa cum cere statutul său de localitate de interes turistic. Iar dorința primarului al localității, Lucian Resmeriță, de a schimba radical imaginea Lupeniului se dovedește a fi una susținută permanent de acțiunile administrației locale pe care o conduce.

În acest context, continuarea programului de înfrumusețare peisagistică a zonei centrale a localității vine ca o completare a eforturilor făcute încă din anii precedenți, în care parcurile și zonele verzi existente pe raza localității au fost în mod continuu înfrumusețate, iar în diverse alte locuri de pe domeniul public au fost amenajate noi și frumoase aranjamente peisagistice. În aceste prime zile de primăvară autentică, acțiunile de acest fel, dublate de cele care se efectuează în mod constant în acest anotimp (de la toaletarea copacilor, curățarea zonelor verzi etc.) au demarat cu toate forțele disponibile, zeci de angajați ai Primăriei municipiului Lupeni putând fi văzuți acționând în acest scop, pe raza municipiului Lupeni.

Primarul Lucian Resmeriță spune că, în acest an, peste 200 de noi arbori și arbuști ornamentali vor fi plantați pe raza municipiului Lupeni. Este vorba despre magnolii, stejari, castani și platani, care vor aduce astfel un plus pentru ansamblul peisagistic al orașului.

În același timp, primarul municipiului Lupeni le solicită cetățenilor responsabilitatea în ocrotirea acestora și implicare în îngrijirea lor. ”Am început și vom continua acțiunile de înfrumusețare a municipiului Lupeni, pentru că tuturor ne place să vedem că orașul nostru devine din ce în ce mai frumos, mai elegant, mai curat, mai civilizat. În același timp însă, pentru a ne putea bucura de toate aceste lucruri și pentru a reduce costurile de întreținere ca să putem face schimbări similare în cât mai multe zone ale orașului nostru, vin cu rugămintea adresată tuturor cetățenilor municipiului Lupeni, să ni se alăture în acest demers, să păstreze curată și îngrijită fiecare din zonele în care am reușit să realizăm deja schimbarea la față a localității noastre”, spune Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.