Mașini tunate la ”DATS – UNDERGROUND 22” Deva

Home Stiri la zi Mașini tunate la ”DATS – UNDERGROUND 22” Deva
Mașini tunate la ”DATS – UNDERGROUND 22” Deva

Pasionații de tuning auto din întreaga țară vor participa, la finalul acestei săptămâni, la evenimentul „DATS – UNDERGROUND `22”, în care pasionații de automobilism vor putea admira cele mai puternice și spectaculoase mașini din țara noastră.

Evenimentul este organizat de Asociația „Noi Suntem Schimbarea” în parteneriat cu Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică a Județului Hunedoara. Acesta va avea loc în perioada 9-10 aprilie 2022, în parcarea subterană a pieței agroalimentare din municipiul Deva.

Potrivit directorului DGAMPT Huneodara, Radu Barb „DATS – UNDERGROUND `22” are scopul de a promova în mod educativ pasiunea pentru mașini și tuning, urmărind totodată să promoveze valorile locale ale județului Hunedoara. „Prima ediție Deva Auto Tuning Show a avut loc în anul 2018, iar toate edițiile organizate de atunci au înregistrat un succes răsunător. Tinerii reprezintă categoria reprezentativă a publicului țintă a acestui eveniment, motiv pentru care reprezentanții DGAMPT vor fructifica oportunitatea de a promova atracțiile județului nostru în materie de aventură, drumeții, festivaluri și turism de explorare”, a declarat Radu Barb.

Show-ul reunește într-un cadru organizat pasionații de tuning auto din toată țara. Participanții vor expune la Deva adevărate bijuterii pe patru roți, într-o competiție de putere, creativitate și extravaganță.

Expoziția va fi deschisă publicului sâmbătă între orele 10.00 și 24.00, iar duminică în intervalul orar 10.00 – 13.00.