”Detectorul de minciuni”, o nouă premieră la Teatrul ”I.D. Sîrbu” din Petroșani

Home Cultură ”Detectorul de minciuni”, o nouă premieră la Teatrul ”I.D. Sîrbu” din Petroșani
”Detectorul de minciuni”, o nouă premieră la Teatrul ”I.D. Sîrbu” din Petroșani

Îndrăgita actriță Nicoleta Bolcă este protagonista spectacolului „Detectorul de minciuni” de Vasili Sigarev, montat pe scena teatrului din Valea Jiului sun bagheta regizorului Ion Vântu. Premiera acestuia va avea loc sâmbătă, 16 Aprilie 2022, de la ora 18.00.

„Detectorul de minciuni” este o comedie spumoasă plină de neprevăzut, care prezintă scene de viață ale unei familii obișnuite. „A fost odată ca niciodată o familie, familia Bâzov. Familia e compusă, evident, dintr-un el si un ea. El, Boris Semionovici, 42 de ani, ea Nadejda Petrovna… fiind totuși o doamnă, nu-i vom dezvălui vârsta. La o primă vedere pare a fi o familie obișnuită, dar, odată, Boris se îmbată, cine nu greșește, și uită unde a pus salariul. Nadejda, fiind o bună gospodină, nu poate lăsa ca acest incident să rămână așa. Ce ți-e și cu femeile astea… așadar cheamă un specialist să rezolve problema. Va rezolva oare problema sau nu? Si dacă o va rezolva, oare totul se va termina? Veți afla urmărind spectacolul nostru”, spune regizorul Ion Vântu.

Din distribuția spectacolului ”Detectorul de minciuni” fac parte actorii: Nicoleta Bolcă, Mihai Sima și Dorin Ceagoreanu.

Scenografia este realizată de Marius Niculescu.

Prețul unui bilet este de 25 sau 30 de lei, în funcție de categoria locului.