Week-end competițional de tir cu arcul la Aninoasa și București

Home Stiri la zi Week-end competițional de tir cu arcul la Aninoasa și București
Week-end competițional de tir cu arcul la Aninoasa și București

Primăvara acestui an a dat startul competițiilor de tir cu arcul în aer liber. Astfel, Federația Română de Tir cu Arcul organizează în perioada 29.04 – 01.05.2022, la Aninoasa și la București două competiții outdoor care se regăsesc în calendarul competițional oficial.

CUPA PRIMĂVERII pentru Arc Tradițional și Bowhunter Compund Unlimited va avea loc în Capitală, în poligonul de tir cu arcul din cadrul Complexului Sportiv „Olimpia” și va aduna la start sportivi de la cele mai bune cluburi din țară la disciplinele mai sus menționate.

În aceeași perioadă, Federația Română de Tir cu Arcul va organiza împreună cu CSO Aninoasa în orașul din Valea Jiului CUPA FEDERAȚIEI, competiție outdoor pentru toate categoriile care participă în probele de arc olimpic, arc compound și barebow.

În ambele competiții ce se vor desfășura în acest week-end vor participa reprezentanții cluburilor CS Saikyo, CSO Retezatul Hațeg, Gloriosa București, Redpoint Oradea, CS Aktiv București, SCM Deva, Citadel Artemis, CS Crișul Chișineu-Criș, CS Besta București, CS ATAC Roșiorii de Vede, CSM Târgu Mureș, CS Lamont, CS Șoimii de Mureș, CS Vektor Sibiu, Fitnext Arad, ACS Arcași Mureșului Marosszéki Íjászok, Carpathian Archery Sibiu și CSA Steaua București.

Așadar, cei pasionați de tir cu arcul sub toate formele pot alege să urmărească în acest week-end, fie la București, ori la Aninoasa, la poalele Munților Parâng, evenimente sportive outdoor interesante în cadrul unei experiențe inedite, suntem convinși.

Mult succes tuturor participanților!