”I Love Deva!”, tema unui nou concurs de fotografie în județul Hunedoara

Home Reportaj ”I Love Deva!”, tema unui nou concurs de fotografie în județul Hunedoara
”I Love Deva!”, tema unui nou concurs de fotografie în județul Hunedoara

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva invită pasionații de fotografie, fie ei amatori sau profesioniști, să participe în perioada 6 mai – 22 iulie 2022, la concursul de fotografie cu tema ,,I LOVE DEVA !”, concurs ce are ca scop promovarea municipiului Deva pe plan național și internațional.

Concurenții se pot înscrie trimițând pe adresa de e-mail: centrulculturaldeva@gmail.com, un număr de maximum 3 fotografii care să ilustreze cel mai bine tema concursului, dar care să nu fie mai vechi de 3 ani (anul 2019). Ultima zi de înscriere este 20 iunie 2022.

Concurenții se pot înscrie la următoarele categorii:

  1. Elevi/copii/adolescenți
  2. Amatori/profesioniști

Fiecare concurent poate participa la o singură categorie. Nu se percepe taxă de participare.

Organizatorii vor acorda următoarele premii:

  • Categoria l – Elevi/copii/adolescenți: Premiul I – 500 lei, Premiul II – 400 lei, Premiul III – 300 lei, Mențiune – 200 lei
  • Categoria ll – Amatori/profesioniști: Premiul I – 1 000 lei, Premiul II – 800 lei, Premiul III – 600 lei, Mențiune – 500 lei.

Se va oferi și Premiul ,,Popularitate” – jurizat strict în urma votului de pe Facebook, cuantumul acestuia fiind de 150 lei la categoria Elevi/copii/adolescenți, respectiv 250 lei la categoria Amatori/profesioniști.

Cele mai frumoase 20 de fotografii vor fi organizate într-o expoziție pentru public. Premiile din concurs se vor acorda pe data de 22 iulie 2022, la Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean“ din Deva, cu ocazia vernisajului expoziției.

Regulamentul și alte informații se găsesc pe pagina de Facebook a Centrului Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva: www.facebook.com/CentrulCulturalDeva sau accesând link-ul: http://www.centrulculturaldeva.ro/concurs-de-fotografie…/

Relații suplimentare puteți obține la nr. de telefon: 0354.408.907 (Secretariatul Centrului Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva).