Pompieri hunedoreni în topul sportivilor la concursul IGSU de la Brașov

Home Stiri la zi Pompieri hunedoreni în topul sportivilor la concursul IGSU de la Brașov
Pompieri hunedoreni în topul sportivilor la concursul IGSU de la Brașov

Trei pompieri hunedoreni, care au avut voința de a se pregăti pentru a participa la concursul de cros și atletism organizat de IGSU împreună cu Asociația Sportivă a Pompierilor din Romania, în perioada 16 -18 mai, la Poiana Brașov, s-au întors acasă cu valoroase medalii care le-au adus aprecieri binemeritate din partea colegilor, dar și a comunității hunedorene.

Anul acesta, la competiția pompierilor, cpt. Corina Cucu a obținut locul 1 la proba de săritura în lungime și locul 2 la proba de viteză – 60 m, iar sg. maj. Anicăi Valentin Mihai a obținut locul 3 la proba de cros – 6000 m. Apreciabilă este, de asemenea, și prezența în acest concurs a plt.adj. Călin Daniel Ioan care, chiar dacă nu și-a adjudecat o medalie, demonstrează că, în materie de sport, și pentru pompierii hunedoreni, este la fel de valabil principiul olimpismului modern, enunțat de Pierre de Coubertin: ”Ai învins, continuă! Ai pierdut, continuă!”.

Pentru conducerea IGSU Hunedoara, dar și pentru întreaga echipă a pompierilor hunedoreni, cei trei colegi sunt exemple ale excelenței. ”Poate succesul lor ține mai puțin de calitățile și talentul înnăscute și mai mult de motivația interioară, puterea mentală de a rezista și de a persevera zi de zi până când încep să apară rezultatele. Dar este clar că toți trei sunt pentru noi exemple ale excelenței! Felicitări și succes în a deveni tot mai buni!”, se arată într-un comunicat al IGSU Hunedoara.