Două evenimente marca ”Baldovin Art”, la final de mai, la Palatul Cultural din Lupeni

Home Cultură Două evenimente marca ”Baldovin Art”, la final de mai, la Palatul Cultural din Lupeni
Două evenimente marca ”Baldovin Art”, la final de mai, la Palatul Cultural din Lupeni

Pasionat, implicat și dedicat promotor al culturii și artei spectacolului în municipiul Lupeni, Petronela Baldovin vă propune, pentru finalul lunii mai, două evenimente artistice deosebite, organizate cu sprijinul Primăriei și Consiliului local al municipiului Lupeni, evenimente care vor avea loc la Palatul Cultural ”Minerul” din Lupeni.

În organizarea PFA Petronela Baldovin, aici va avea loc duminică, 29 mai 2022, de la ora 18,00 un concert extraordinar live al trupei ”Pro Consul” împreună cu remarcabilul chitarist Jul Baldovin. Biletele pentru acest eveniment artistic, care se va desfășura în sala mare a Palatului Cultural ”Minerul” din Lupeni s-au pus deja în vânzare, la agenția Palatului de unde pot fi achiziționate de în zilele de luni până vineri, în intervalul orar 10-14. Costul unui bilet este de 50 de lei.

În avanpremiera acestui concert, dar și în avanpremiera Zilei Internaționale a Copiilor, prof. Petronela Baldovin, coordonator al Cenaclului artistic ”Pas cu pas” din municipiul Lupeni va organiza o festivitate de premiere a copiilor care au participat la diferite concursuri școlare sau extrașcolare, de cultură generală, muzică, teatru, pictură, fotografie etc. Evenimentul va avea loc vineri, 27 mai 2022, de la ora 17,30 în foaierul Palatului Cultural Minerul din Lupeni.