”Lumini și Ove”, un dublu eveniment cultural semnat Mirela Cocheci, luni 30 mai, la teatrul din Petroșani

Home Cultură ”Lumini și Ove”, un dublu eveniment cultural semnat Mirela Cocheci, luni 30 mai, la teatrul din Petroșani
”Lumini și Ove”, un dublu eveniment cultural semnat Mirela Cocheci, luni 30 mai, la teatrul din Petroșani

Mirela Cocheci, apreciată poetă și artistă plastică din Valea Jiului, își prezintă oficial noile creații literare și plastice, în cadrul unui dublu eveniment cultural care se va desfășura luni, 30 mai 2022, de la ora 17,00 în foaierul Teatrului Dramatic ”I.D. Sîrbu” din Petroșani.

Cu acest prilej, Mirela Cocheci își va lansa noul său volum de poezii, intitulat ”Lumini și Ove”, volum apărut sub egida Casei de Editură Exclusiv. De asemenea, în cadrul aceluiași eveniment va avea loc și un nou vernisaj de pictură, cuprinzând cele mai noi creații artistice ale Mirelei Cocheci, reunite într-o colecție inedită, care marchează o schimbare radicală de stil a acestei apreciate creatoare.

Pentru că arta lirică și arta plastică se împletesc, într-un mod frumos și firesc, cu arta muzicală, evenimentul prilejuit de lansarea de carte și vernisajul expozițional ce poartă titlul ”Lumini și Ove” o va avea, în rândul invitaților de suflet, pe distinsa artistă și profesoară de canto ILEANA BERKI împreună cu o parte din elevii săi din noua generație a ”glasurilor de argint”. Aceștia vor interpreta trei piese compuse de Ileana Berki pe versuri din creația poetică a Mirelei Cocheci.

Participarea publicului la acest eveniment este gratuită și binevenită, iar organizatorii vă invită să dați curs acestei invitații și să vă bucurați de o seară frumoasă în compania unor oameni de excepție, într-un frumos dialog al artelor, al sensibilității și amiciției. Fiți bineveniți !