Actorii teatrului din Petroșani aduc bucurie copiilor din șase orașe, de Ziua Copilului

Home Cultură Actorii teatrului din Petroșani aduc bucurie copiilor din șase orașe, de Ziua Copilului
Actorii teatrului din Petroșani aduc bucurie copiilor din șase orașe, de Ziua Copilului

Actorii Teatrului Dramatic „Ion D. Sîrbu” Petroșani vor fi prezenți în mijlocul copiilor de 1 Iunie, în toate orașele Văii Jiului, dar și la Deva. Aceștia vor fi prezenți cu spectacole pentru cei mici dar și costumați în Personaje de Poveste care îi vor încânta pe ce mici.

Marți,31 Mai 2022, de la ora 10.00, actorii vor fi prezenți la Deva, în cadrul Concursului „Trofeul Micului Cititor”, la Teatrul de Artă Deva, Sala Mare, cu Spectacolul „Fantasticul domn vulpe” după Roald Dahl, regia Marius Costache. Totodată la intrarea în foaierul teatrului, copiii vor avea surpriza să întâlnească câteva personaje de poveste care vor interacționa cu copiii.

Tot marți, 31 Mai 2022, de la ora 12.00, actorii vor fi prezenți la Uricani, cu Spectacolul „Misterele Magiei” cu magicianul Valentin Neacșu. Acesta va fi însoțit de o serie de Personaje de Poveste, care îi vor bucura pe cei mici.

Miercuri, 1 Iunie 2022, ora 10.30, cei mici sunt aștepțați la Petroșani, la „Parada Personajelor de Poveste”, cu plecare din fața Primăriei iar de la ora 11.30, cei mici pot viziona Spectacolul „Misterele Magiei” cu magicianul Valentin Neacșu.

Tot miercuri, 1 Iunie 2022, ora 16.00, copiii din Vulcan sunt așteptați la o întâlnire cu magicianul Valentin Neacșu și Spectacolul „Misterele Magiei”. Magicianul va fi însoțit de mai multe personaje de poveste.

Și, de asemenea, tot miercuri, 1 Iunie 2022, ora 18.00, îi așteptăm pe copiii din Lupeni la Spectacolul „Fantasticul domn vulpe” după Roald Dahl, regia Marius Costache. Cei mici se vor bucura și de o întâlnire cu mai multe Personaje de Poveste.

Joi, 2 Iunie 2022, copiii din Petrila vor avea parte de o întâlnire cu Magicianul Valentin Neacșu care va face împreună cu copiii o serie de trucuri. Acesta va fi însoțit de mai multe Personaje de Poveste care vor interacționa cu cei mici.

Luni, 6 Iunie 2022, copiii Casei Pollicino se vor bucura de o întâlnire cu Magicianul Valentin Neacșu și mai multe Personaje de Poveste.

Accesul la toate aceste evenimente este gratuit.

Evenimentele sunt organizate în parteneriat cu Primăriile din Valea Jiului care au vrut să bucure copiii, oferindu-le o momente de neuitat cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Echipa TDIDS vă așteaptă, cu mic, cu mare, la o minunată întâlnire cu lumea copilăriei!