Ziua Teatrului Național „Radu Stanca” și Ziua Copilului, sărbătorite cu un spectacol cadou pe Scena Digitală

Home Cultură Ziua Teatrului Național „Radu Stanca” și Ziua Copilului, sărbătorite cu un spectacol cadou pe Scena Digitală
Ziua Teatrului Național „Radu Stanca” și Ziua Copilului, sărbătorite cu un spectacol cadou pe Scena Digitală

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu (TNRS) sărbătorește 1 Iunie, ziua Naționalului sibian și Ziua Copilului, oferind publicului un cadou deosebit – spectacolul „you • tópia”, regia Edith Buttingsrud și Florian von Hoermann. Acest spectacol poate fi vizionat gratuit pe Scena Digitală, platforma online de teatru-film a TNRS, pe site-ul www.scena-digitala.ro.

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu este unul dintre cele mai longevive teatre din România și din Europa de Est, înființat în 1 iunie 1788, ca teatru în limba germană.

Cu prilejul Zilei Copilului, TNRS oferă și un episod special al seriei Tradiții TO GO, „Ziua copilului”, cu Serenela Mureșan, Codruța Vasiu și Cendana Trifan.

Spectacolele lunii iunie pe Scena Digitală

Scena Digitală oferă abonaților, în luna iunie două noi spectacole.

„Bravul Soldat Švejk”, regia Viorel Rață, producție a TNRS, este premiera din această lună, iar spectacolul internațional este „Uncanny Valley”, regia Stefan Kaegi, o producție a companiei Rimini Protokoll din Germania.

Pentru luna iunie 2022, abonamentul lunar include, în total, spectacolele „Ceea ce ziua datorează nopții”, „Tattoo”, „Cion: Requiem of Ravel’s Bolero”, „Doi pe un balansoar”, „Visul unei nopți de vară”, „Cerere în căsătorie”, „Trei surori”, „Călătoriile lui Gulliver”, „Bravul Soldat Svejk” și „Uncanny Valley”.

Platforma de video-on-demand Scena Digitală, distinsă cu premiul special UNITER, poate fi vizionată pe bază de abonament sau bilet individual. Detalii despre bilete și abonamente sunt disponibile pe site-ul www.scena-digitala.ro.