Lucrări cu restricții de apă în cartierul Braia din Lupeni, în 30 iunie

Home Anunțuri Lucrări cu restricții de apă în cartierul Braia din Lupeni, în 30 iunie
Lucrări cu restricții de apă în cartierul Braia din Lupeni, în 30 iunie

În vederea unor lucrări PROGRAMATE la reţeaua publică de alimentare cu apă, Apa Serv Valea Jiului S.A. Petroşani va întrerupe furnizarea apei potabile în data de 30 iunie 2022, în cartierul Braia din municipiul Lupeni.

Interval orar în care va fi afectată furnizarea serviciu de alimentare cu apă este cuprins între orele: 08:00-16:00.

Apa Serv Valea Jiului transmite tuturor utilizatorilor din zona afectată de această lucrare rugămintea să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă și dă asigurări că echipa de intervenție se va afla la faţa locului şi va depune tot efortul ca timpul de remediere al defecţiunii să fie cât mai scurt.

Reprezentanții companiei precizează că în anumite zone pot apărea decalaje în privinţa reluării serviciului de alimentare cu apă, în funcţie de realizarea parametrilor de calitate/ presiune ai apei.

Apa Serv Valea Jiuui își cere scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare ai apei, abonații sunt rugați să transmită orice sesizare la Dispeceratul central, telefon: 0254/543144; 0254/541861; 0354/108203 sau WhatsApp 0766/068152 program permanent.