Jandarm montan hunedorean, reprezentantul României la o conferință internațională a forțelor de ordine

Home Stiri la zi Jandarm montan hunedorean, reprezentantul României la o conferință internațională a forțelor de ordine
Jandarm montan hunedorean, reprezentantul României la o conferință internațională a forțelor de ordine

Un jandarm hunedorean a reprezentat Jandarmeria Române, în cadrul unei importante activități de formare, care s-a derulat la finalul lunii iunie 2022, în Turcia. Plutonierul adjutant Bogdan Eugen a reprezentat Jandarmeria Română, la această activitate de formare în domeniul protecției mediului, organizată la sediul Gărzii de Coastă din Ankara, Turcia.

La această activitate au participat reprezentanți ai mai multor state membre FIEP din Turcia, Italia, Spania, Muntenegru, Albania, Brazilia, Senegal, Bangladesh, Iordania, Palestina, Djibouti și, bineînțeles, România.

Pe perioada cursului au avut loc dezbateri privind infracționalitatea de mediu, protecția vieții naturale și a resurselor naturale, managementul apei, aerului și deșeurilor, lupta împotriva poluării, precum și cooperarea internațională în aceste domenii.

Reprezentantul Jandarmeriei Române apreciază că activitatea a fost una benefică întrucât a oferit posibilitatea de îmbunătățire a cunoașterii legislației europene și internaționale în domeniul protecției mediului, faunei și florei naturale, precum și a strategiilor pentru perioada următoare.