Vernisaj expozițional Ștefan Pelmuș la Galeria Națională de Artă ”Forma” din Deva

Home Cultură Vernisaj expozițional Ștefan Pelmuș la Galeria Națională de Artă ”Forma” din Deva
Vernisaj expozițional Ștefan Pelmuș la Galeria Națională de Artă ”Forma” din Deva

Galeria Națională de Artă ”Forma” din Deva programează o nouă întâlnire sub semnul artelor plastice, cu iubitorii de frumos din județul Hunedoara, în cadrul unei expoziții de pictură care va fi vernisată marți, 5 iulie 2022, de ora 17,00.

Expoziția, intitulată ”Finisaj” aduce în atenție picturi semnate de artistul plastic Ștefan Pelmuș. Născut în Valea Călugărească, pe 19 august 1949, Ștefan Pelmuș este un pictor român contemporan de mare talent și deosebit de apreciat de iubitorii de artă. Acesta a studiat sub îndrumarea maeștrilor Ion Salișteanu și Ilie Pavel, fiind în același timp și absolvent al Institutului de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu” din Bucuresti, localitate în care trăiește și creează în prezent.

Expoziția ”Finisaj” a pictorului Ștefan Pelmuș de la Galeria Națională de Artă ”Forma” din DEva este organizată de Uniunea Artiștilor Plaștici – Filiala județului Hunedoara și Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică a județului Hunedoara. Curator: Gabriel Țărmure.

Publicul iubitor de artă este invitat să participe la acest vernisaj, iar organizatorii informează că lucrările vor mai putea fi vizionate la Deva până la data de 8 iulie 2022.