Artistul Ion Barbu, ”Doctor Coloris Causa” la Galeria Națională de Artă ”Forma” din Deva

Home Cultură Artistul Ion Barbu, ”Doctor Coloris Causa” la Galeria Națională de Artă ”Forma” din Deva
Artistul Ion Barbu, ”Doctor Coloris Causa” la Galeria Națională de Artă ”Forma” din Deva

Artist plastic cu un umor debordant și un talent creativ special, Ion Barbu aduce în fața publicului iubitor de caricatură și arte vizuale din județul Hunedoara o excepțională expoziție, caracterizată de același talent și umor care-i sunt specifice.

Expoziția personală de arte vizuale, intitulată ”Doctor Coloris Causa” este o auto-parodie pe care artistul și-o face într-un mod absolut original, la scurt timp după ce, în urma unei decizii de o seriozitate indubitabilă, Ion Barbu a fost declarat ”Doctor Honoris Causa” al Universității din Petroșani.

Deschiderea expoziției personale „DOCTOR COLORIS CAUSA”, a artistului ION BARBU va avea loc luni, 11 iulie 2022, la Galeria Națională de Artă „FORMA” din Deva, începând cu ora 17.00.
Expoziţia va fi deschisă publicului în perioada 11 iulie – 05 august 2022, de luni până sâmbătă, în intervalul orar 10.00 – 18.00.

„DOCTOR COLORIS CAUSA” este o expoziție organizată de Consiliul Județean Hunedoara și DGAMPT Hunedoara, în parteneriat cu Filiala Deva a Uniunii Artiștilor Plastici din România.