S-a stins Dima Druncea, antrenorul campionilor din fotbal-tenis

Home Stiri la zi S-a stins Dima Druncea, antrenorul campionilor din fotbal-tenis
S-a stins Dima Druncea, antrenorul campionilor din fotbal-tenis

E doliu în lumea sportului din Valea Jiului, odată cu vestea că Dima (Didi) Druncea, antrenorul campionilor naționali, europeni și mondiali la fotbal-tenis, s-a stins din viață.

Valoros promotor al acestei ramuri sportive, încă de la înființarea lui în România, Dima Druncea a reușit să pregătească, în Valea Jiului, la Lupeni, sub egida clubului sportiv Comexim R, o generație valoroasă de sportivi care s-au dovedit imbatabili și care au adus României peste 200 de medalii europene și mondiale la fotbal-tenis.

Extrem de pasionat de munca sa, apreciat de sportivii pe care i-a antrenat, Dima Druncea și-a dorit, întotdeauna, mai mult, convins fiind că această disciplină sportivă în care s-au scris unele dintre cele mai mari performanțe ale sportului din Valea Jiului din ultimele decenii, merită sprijinită și promovată. A trăit intens fiecare competiție și fiecare meci, ducându-și elevii de fiecare dată spre victorie și nici o clipă nu s-a gândit cât de mult îi afectează bucuria victoriei, dar și off-urile pe care le mai avea, inima sa mare, dăruită întrutotul sportului. În ultimii ani, a suferit o serie de preinfarcte care l-au ținut, o perioadă, departe de terenul de sport, acolo unde a revenit însă de fiecare dacă, cu aceeași pasiune, pentru a mai scrie câte o filă de istorie în ”cartea de aur” a sportului românesc.

În cele din urmă, după un șir de victorii în sport și în viață, Dima Druncea a pierdut o ultimă bătălie cu viața, iar inima sa a încetat să mai bată într-o tristă zi de 8 iulie a anului 2022 care pune capăt carierei unui om care a scris istorie în sport, lăsând în urma sa o generație de sportivi care continuă misiunea unui antrenor de calibru, care și-a asigurat pentru totdeauna primul loc pe podium în inimile sportivilor pe care i-a antrenat și al tuturor celor care l-au cunoscut și l-au admirat.

Dumnezeu să-l odihnească !