Membrii USR au ales. Cătălin Drulă este noul președinte USR, ales cu 71.3% dintre voturi

Home Politică Membrii USR au ales. Cătălin Drulă este noul președinte USR, ales cu 71.3% dintre voturi
Membrii USR au ales. Cătălin Drulă este noul președinte USR, ales cu 71.3% dintre voturi

Fost ministru al Transporturilor, deputatul Cătălin Drulă este noul președinte al USR. Acesta a fost ales de către membri formațiunii politice, prin vot on-line în cadrul alegerilor care s-au desfășurat în week-end.

El a obținut peste 70% din sufragiile colegilor săi de partid, surclasându-și competitorii care s-au înscris în cursa pentru șefia Uniunii Salvați România (USR).

„Am 41 de ani, iubesc țara asta și știu că se poate mai mult de-atât. Zilele socialismului cu epoleți sunt numărate”, a declarat președintele ales al USR.

Cătălin Drulă a cerut un mandat clar de președinte, un mandat pentru organizare și seriozitate, pentru ca USR să dea președintele și premierul României în 2024. El a amintit că USR a trecut prin etape firești de dezvoltare: O mișcare civică, cetățenească. Intrarea în parlament și consilii locale. Lupta cu Dragnea. Confirmarea în alegeri. Guvernarea națională și locală.

Cătălin Drulă apreciază că este timpul unei noi epoci în evoluția acestui partid. Cea de maturitate și stabilitate. „Știu că în țara asta sunt mulți oameni care sunt cinstiți și care vor o societate bazată pe corectitudine, nu pe șmecherie. Dar din cauza PSD și PNL și-au pierdut speranța că se mai poate. Ei bine, noi suntem aici să le spunem, că se poate. De azi, zilele socialismului cu epoleți sunt numărate. Împreună vom reuși în 2024 să salvăm România!”, a mai spus Președintele USR, Cătălin Drulă.