Sărbătoare cu muzică bună și distracție la maxim, la ”Zilele Municipiului Lupeni” ediția 2022

Home Stiri la zi Sărbătoare cu muzică bună și distracție la maxim, la ”Zilele Municipiului Lupeni” ediția 2022
Sărbătoare cu muzică bună și distracție la maxim, la ”Zilele Municipiului Lupeni” ediția 2022

Cine-și face datoria, cu simț de răspundere, la muncă, merită să se bucure și de distracție, pe măsură. Aceste cuvinte se potrivesc de minune locuitorilor din Lupeni, un oraș în care munca a fost, este și continuă să fie la mare preț, pentru cetățeni și autorități locale deopotrivă, motiv pentru care nu este deloc de mirare că decizia luată de Primăria și Consiliul local de a organiza o nouă ediție a ”Zilelor municipiului Lupeni” a fost primită cu bucurie de întreaga comunitate.

Evenimentul s-a desfășurat timp de 3 zile, în perioada 15-17 iulie 2022, în parcul de la Bărbăteni, acolo unde mii de oameni au venit să se bucure de trei zile de distracție, în care nu au lipsit muzica bună, terasele cu mici, bere și alte bunătăți, parcul de distracție pentru copii și încă multe alte elemente care au asigurat buna dispoziție pentru toți cei care au participat la ediția din acest an a ”Zilelor Municipiului Lupeni”.

Pe scenă, în programul celor trei zile de spectacol au urcat, spre bucuria și încântarea publicului, zeci de artiști din municipiul Lupeni și din toată Valea Jiului dar și artiști de top ai show-biz-ului românesc. Cap de afiș la ”Zilele Municipiului Lupeni” au fost, în acest an, Dorian Popa și Liviu Puștiu, care pur și simplu au electrizat atmosfera, dar pe scena de la Lupeni au mai evolua, de asemenea, cu succes artiști cunoscuți precum El Nino, Victorița Lăcătușu, Claudia Ghițulescu, Diana Delis sau Iliuță de la Jina și alții. De o atenție specială din partea publicului și de aplauze pe măsură s-au bucurat și tinerii artiști locali Cipri Ciutre (din Lupeni) și Alecsia Ilieș (din Uricani), care au devenit deja nume cunoscute ale scenelor din întreaga țară. Acestora li s-au alăturat tinerii artiști de la Școala de canto a îndrăgitei profesoare Simona Ionașc, dar și elevii reputatului prof. Tiberiu Coconeț de la Asociația Culturală ”Lirica” din Petroșani, al căror spectacol s-a bucurat de asemenea de aprecierile publicului spectator.

Iar focul de artificii care a încheiat spectacolul de sâmbătă seara, a readus în Lupeni atmosfera de spectacol cu care oamenii s-au obișnuit înainte de pandemie, semn că lucrurile frumoase ”se leagă” din nou în Lupeni și atunci când vine vorba de atmosfera tipică festivităților de sărbătoare.

În final, cu mulțumirea lucrului bine făcut, primarului Lucian Resmeriță – care a fost prezent alături de cetățeni și cu acest prilej – nu-i mai rămân decât necesarele cuvinte de mulțumire, la finalul încă unui eveniment public de succes din viața comunității pe care o conduce. ”După cum s-a văzut în cele trei zile de spectacol și distracție de la Zilele Municipiului Lupeni, cred că am avut parte de o sărbătoare frumoasă, care le-a oferit clipe de încântare tuturor cetățenilor municipiului nostru, dar și oaspeților care au venit special la Lupeni pentru a se bucura împreună cu noi de acest eveniment. Vreau să le mulțumesc cetățenilor care au participat, în mod activ, la acest eveniment. Le mulțumesc de asemenea artiștilor care au răspuns anul acesta invitației noastre și au fost prezenți la spectacolele organizate de Primăria și Consiliul local și tuturor celor care au urcat pe scena de la Lupeni în aceste zile, oferindu-ne atât de multe momente admirabile. Desigur, nu în ultimul rând, le mulțumesc celor care s-au ocupat de organizarea acestui eveniment, astfel încât Zilele Municipiului Lupeni să poată constitui un alt moment memorabil pentru comunitatea noastră locală”, a declarat, la finalul ediției din acest an a Zilelor Lupeniului, primarul Lucian Resmeriță.