Restricții pentru lucrări la rețelele de apă din Vulcan luni, 8 august

Home Anunțuri Restricții pentru lucrări la rețelele de apă din Vulcan luni, 8 august
Restricții pentru lucrări la rețelele de apă din Vulcan luni, 8 august

Apa Serv Valea Jiului informează că, în vederea unor lucrări PROGRAMATE la reţeaua publică de alimentare cu apă, va întrerupe furnizarea apei potabile luni, 8 august 2022, în intervalul orar 8,00 – 20,00 în municipiul Vulcan.

Zonele afectate de restricții sunt: Cartier Micro 3B, str.Bazinului, str.Decebal partial, str.Valea Morii partial, str.Valea Lupsasca partial.

Reprezentanții companiei de apă recomandă utilizatorilor din onele afectate de această lucrare să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă și dă asigurări că echipa de intervenție se va afla la faţa locului şi va depune tot efortul ca timpul de remediere al defecţiunii să fie cât mai scurt.

Apa Serv menționează că, în anumite zone pot apărea decalaje în privinţa reluării serviciului de alimentare cu apă, în funcţie de realizarea parametrilor de calitate/ presiune ai apei. De asemenea, în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare ai apei, puteți să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central, telefon: 0254/543144; 0254/541861; 0354/108203 sau WhatsApp 0766/068152 program permanent.