Senatorul Cristian Resmeriță a fost reconfirmat în funcția de Președinte al PSD Lupeni

Home Politică Senatorul Cristian Resmeriță a fost reconfirmat în funcția de Președinte al PSD Lupeni
Senatorul Cristian Resmeriță a fost reconfirmat în funcția de Președinte al PSD Lupeni

Una dintre cele mai mari organizații ale Partidului Social Democrat, Organizația PSD din municipiul Lupeni și-a ales joi, 11 august 2022, liderii care o vor conduce și în următorii ani. În cadrul Conferinței de alegeri a Organizației PSD Lupeni, la care au luat parte un număr semnificativ de membri ai acestei organizații politice, sala de ședințe a sediului PSD Lupeni fiind și de această dată neîncăpătoare, delegații PSD Lupeni au decis să-i acorde girul lor, pentru un nou mandat în fruntea Organizației PSD Lupeni, senatorului Cristian Resmeriță.

Acesta conduce Organizația PSD Lupeni, cea mai puternică organizație politică din județul Hunedoara și una dintre cele mai puternice din România, din anul 2016, după ce tatăl său, Cornel Resmeriță a decis să se retragă din viața politică. De atunci, membri Organizației PSD Lupeni iau acordat succesiv, de mai multe ori, încrederea investindu-l în funcția de lider al social-democraților din municipiul Lupeni. Acesta a fost reconfirmat și de această dată în funcția de președinte al PSD Lupeni, fiind ales în unanimitate de voturi.

Le mulțumesc tuturor membrilor din marea familie a Organizației PSD Lupeni, pentru încrederea acordată și de această dată atât mie cât și noii echipe de conducere a organizației noastre, care nu a suferit mari modificări față de cea precedentă. Nu pot decât să mă bucur că organizația noastră este nu doar una stabilă, ci devine din ce în ce mai puternică, întrucât un număr foarte mare de cetățeni ai municipiului Lupeni ni s-au alăturat la partid în ultima perioadă, ceea ce înseamnă că muncim bine și oamenii sunt mulțumiți de modul frumos în care se dezvoltă municipiul Lupeni, motiv pentru care, evident, vom continua activitatea noastră pe aceeași linie”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță, președintele Organizației PSD Lupeni.

Cristian Resmeriță are 42 de ani (născut la 26 ianuarie 1980) este căsătorit și are doi copii. Este absolvent de studii universitare în domeniul fizică și are profesia de profesor de fizică. Face politică încă de la vârsta de 18 ani și a urcat, rând pe rând, în treptele ierarhiei politice de la funcția de lider al tinerilor social-democrați din municipiul Lupeni până la cea de președinte al Organizației PSD Lupeni și de Președinte executiv al Filialei județene PSD Hunedoara. De-a lungul cariere sale politice, a avut o serie de funcții alese, fiind consilier local municipal la Lupeni, consilier județean, deputat și senator în Parlamentul României. În prezent este membru al Senatului.