Încă un drum bun în județul Hunedoara, la Buceș

Home Administrație Încă un drum bun în județul Hunedoara, la Buceș
Încă un drum bun în județul Hunedoara, la Buceș

Conducătorii auto care intră în județul Hunedoara din județul Alba vor avea parte de o călătorie frumoasă nu doar datorită peisajului spectaculos, ci și unui drum neted ca-n palmă. Asta după ce autoritățile județene, în administrarea cărora se află drumul județean DJ 742 A care leagă comuna Buceș de municipiul Brad, a fost modernizat pe o lungime de câțiva kilometri, între localitățile Buceș – Dupăpiatră și Tarnița până la limita cu județul Alba.

Lucrările de modernizare ale acestui nou tronson de drum județean au fost recepționate zilele trecute, la eveniment fiind prezenți nu doar membrii Comisiei de recepție din cadrul Consiliului județean, ci și președintele CJH – Laurențiu Nistor împreună cu administratorul public al județului Hunedoara – Costel Avram.

”Infrastructura rutieră are nevoie de o atenție sporită din partea noastră și în această parte a județului Hunedoara, iar angajamentul nostru de a asfalta câteva sute de kilometri în acest mandat va fi respectat! Este vorba despre o promisiune a administrației județene pe care o conduc de a asigura pentru cât mai mulți cetățeni condiții moderne și sigure pentru traficul rutier. Indiferent de culoarea politică a primarilor, conducerea PSD a Consiliului Județean Hunedoara se va concentra pe investiții care să asigure condiții mai bune de viață pentru cetățeni”, a declarat Laurențiu Nistor, președintele CJH.