Încep lucrările la construcția magazinului Dedeman de la Petroșani

Home Economie Încep lucrările la construcția magazinului Dedeman de la Petroșani
Încep lucrările la construcția magazinului Dedeman de la Petroșani

Compania Dedeman urmează să amenajeze primul magazin din această apreciată rețea națională de magazine de materiale de construcții, bricolaj și grădinărit din Valea Jiului. Acesta va fi amenajat pe strada Lunca nr. 115 din Petroșani, pe terenul fostei intreprinderi UPSRUEEMP, care a fost demolată, în imediata vecinătate a Unității de Pompieri Militari ai ISU de la Petroșani.

Lucrările vor începe în perioada imediat următoare, după ce autoritățile publice locale de la Petroșani au emis, zilele trecute, autorizația de construcție pentru acest obiectiv așteptat de locuitorii din Valea Jiului. Potrivit autorirzației emise de Primăria din Petroșani, investiții care vopr fi realizate în cadrul acestui proiect vizează: construirea magazinului de materiale de construcții, realizarea de drumuri, platforme și parcaje auto, branșamente la utilități, realizarea de rețele și lucrări tehnico-edilitare de incintă, amplasarea de panouri de informare și reclamă, copertine pentru cărucioare, realizarea unor rafturi exterioare acoperite și protejate, realizarea de împreujmuiri și amenajarea de zone verzi, realizarea unui post trafo, amenajarea acces etc.

Investiția pe care frații Dedeman o vor realiza în Valea Jiului se ridică la circa 16,8 milioane de lei și va conduce la crearea a peste 150 de noi locuri de muncă în municipiul Petroșani.

Deciziai companiei Dedeman de a investi în Valea Jiului este salutată și de primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi. ”Ca primar al municipiului Petroșani am realizat, împreună cu Consiliul Local Petroșani, toate demersurile necesare pentru implementarea acestui proiect major pentru municipiul nostru, așa cum am făcut de fiecare dată în astfel de situații. Mă bucur că o companie ca Dedeman, cu capital 100% românesc, dezvoltă această investiție aici, la Petroșani. Este încă o dovadă că municipiul Petroșani devine tot mai atractiv pentru investitorii privați, are viitor și este cel mai important pol de dezvoltare economică al Văii Jiului”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.