Admitere de toamnă cu succes la Universitatea din Petroșani

Home Educație Admitere de toamnă cu succes la Universitatea din Petroșani
Admitere de toamnă cu succes la Universitatea din Petroșani

Rezultatele sesiunii de toamnă pentru admiterea la studiile de licență și master ale facultăților componente Universității din Petroșani au fost publicate joi, 22 septembrie 2022 pe pagina web a instituției, la seciulea dedicată Admiterii.

Potrivit rectorului Universității din Petroșani, prof.univ.dr.ing. Radu Sorin, odată cu confirmarea locului de către cei declarați adminși, procesul de admitere pentru noul an universitar 2022-2023 este încheiat. ”Am avut o sesiune de înscriere foarte bună la admitrerea din septembrie, atât la studiile de licență, cât și la doctorat. Putem spune că, în ceea ce ne privește, ne-am atins obiectivele, în sensul în care, dacă cei înscriși vor confirma locul pentru care au aplicat, atunci la nivelul Univrsității noastre avem ocupate toate locurile bugetate, atât la master cât și la licență și, în plus, avem ocupate și o bună parte din locurile disponibile cu taxă”, a declarat prof.univ.dr.ing. Radu Sorin, rectorul Universității din Petroșani.

Cei declarați admiși la sesiunea de toamnă trebuie să procedeze la confirmarea locului, până cel târziu la data de 27 septembrie 2022 și să depună la secretariuatul Facultății la care au fost admiși, documentele de la dosar în original.

Noul an universitar va începe la Universitatea din Petroșani pe 2 octombrie 2022.