Restricții de apă pentru lucrări programate, pe 30 septembrie, la Petroșani

Home Anunțuri Restricții de apă pentru lucrări programate, pe 30 septembrie, la Petroșani
Restricții de apă pentru lucrări programate, pe 30 septembrie, la Petroșani

Apa Serv Valea Jiului invormează că, în vederea unor lucrări PROGRAMATE la reţeaua publică de alimentare cu apă, Apa Serv Valea Jiului S.A. Petroşani va întrerupe furnizarea apei potabile în data de 30.09.2022, în municipiul Petroșani.

Zona afectată este: Rezervor Daranesti-Petrosani Nord, inclusiv cartier Dimitrov si cartier Colonie Petrosani.

Intervalul orar în care serviciul de alimentare cu apă va fi oprit este între orele: 09:00-20:00.

Reprezentanții companiei de apă recomandă utilizatorilor din zonele afectate de această lucrare să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă și dau asigurări că echipa de intervenție se va afla la faţa locului şi va depune tot efortul ca timpul de remediere al defecţiunii să fie cât mai scurt.

Apa Serv Valea Jiului menționează totodată că, în anumite zone pot apărea decalaje în privinţa reluării serviciului de alimentare cu apă, în funcţie de realizarea parametrilor de calitate/ presiune ai apei, motiv pentru care în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare ai apei, puteți să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central, telefon: 0254/543144; 0254/541861; 0354/108203 sau WhatsApp 0766/068152 program permanent.