De ce să alegi cumpărarea RCA-ului online?

Home Economie De ce să alegi cumpărarea RCA-ului online?
De ce să alegi cumpărarea RCA-ului online?

Cumpărarea unei mașini implică, de altfel, și multe responsabilități, pe lângă utilitatea în sine a acesteia. Printre acestea se numara ITP-ul, RCA-ul, CASCO și Rovinieta. Fiind destul de multe la număr, scutești putin timp, cumpărându-ți RCA-ul chiar de la tine de acasă. 

Iată ce beneficii vei avea dacă alegi să-ți cumperi RCA-ul online!

Totul se petrece în timp util!

În mod normal, pentru a realiza asigurarea auto fizic presupunea să te deplasezi până la sediul Asociației de asigurari. Acolo, un broker de asigurări ți-ar fi prezentat ofertele disponibile pentru tine, ca mai apoi să-ți alegi cea mai potrivită variantă. În comparatie cu o Asociație de asigurări fizice, cea online îți oferă mult mai multe beneficii. Un prim beneficiu este chiar timpul pe care îl câștigi folosind un calculator RCA, care îți va arăta cele mai avantajoase oferte. Astfel, vei fi scutit de un drum până la sediul asociației. Trebuie mentionat faptul că vei putea plăti RCA-ul si in rate, fără dobândă pe Asiguraricontactless.ro! Pentru a folosi calculatorul RCA ai nevoie de cartea de identitate și de talon. Vei introduce seria de șasiu, detaliile despre prorietar, adresa din talon și desigur, perioada pentru care vrei să închei asigurarea. În cazul în care nu îți este comodă această metodă, poți lua legătura cu un broker de asigurări care să-ți prezinte ofertele. 

Plata este securizată!

Nu va mai fi nevoie să te deplasezi până la sediul Asociației de asigurări, întrucât poți plăți cu cardul online, în siguranță, chiar de acasă, prin transfer bancar!

Primești notificari înainte ca RCA-ul, ITP-ul și Rovinieta să expire 

Se poate întâmpla să uităm de una dintre cele menționate mai sus, întrucât pe lângă mașina avem și alte lucruri de făcut. Cumpărându-ți Asigurare RCA online vei fi anunțat de fiecare dată când urmează ca documentele tale să expire. Astfel nu vei circula cu ele invalide, neriscând vreo sancțiune. 

În timp ce mașina ta se află în service vei beneficia de un alt autoturism

În cazul unui accident în care tu ești persoana nevinovată, mașina ta va fi reparată prin asigurarea persoanei vinovate, iar cât timp autoturismul tău este în service vei beneficia de un alt autovehicul din aceeași categorie cu a ta. Este foarte important ca atunci cand îți alegi Asociația de asigurări să iei în calcul toate nevoile pe care le-ai putea avea. 

Polita online

Pe lângă rapiditatea cu care vei primi RCA-ul, acesta poate fi păstrat în telefonul tău, fără a fi nevoie să-l printezi. Astfel, nu vei mai umple nici torpedoul cu foi, iar în cazul unui control de rutină îți vei găsi mult mai rapid actele.

Dacă vei alege metoda online, vei scăpa de grijile privind actele mașinii tale. Nu vei mai irosi timp, întrucât totul se întâmplă la un click distanță, plata va fi securizată, iar tu te vei bucura de cele mai bune servicii. Suntem siguri că vei lua cea mai bună decizie pentru tine!

Sursa foto – unsplash.com