Rezultate notabile pentru sportivii CS Fujin Vulcan la Cupa României

Home Stiri la zi Rezultate notabile pentru sportivii CS Fujin Vulcan la Cupa României
Rezultate notabile pentru sportivii CS Fujin Vulcan la Cupa României

Peste 400 de sportivi de la cluburile de profil din întreaga țară, au participat, zilele trecute, la o nouă ediție a competiției Cupa României la Kempo K1, eveniment care a avut loc la București.

Chiar și în lipsa sportivei Timeea Ștefănescu, care a fost retrasă din această competiție, în urma unei accidentări, sportivii CS Fujin Vulcan au avut o evoluție foarte bună, adjudecându-și câteva locuri pe podium, dar și alte rezultate notabile.

Astfel, pe categoriile de concurs la care au evoluat în aceastăî competiție, Mădălina Benchea a obținut Locul 1, Cristina Pato, Alexandru Dăuceanu, Bogdan Câmpan și Darius Spiridon s-a clasat pe locul secund, iar Ovidiu Bucșa completează, cu un loc 3, prezența pe podiumul Cupei României a sportivilor Kempo K1 din Vulcan.

Lista este completate de rezultatele sportivilor Angela Surugiu, Denisa Munteanu, Gabriel Popa și Francesco Birnaru care s-a clasat pe locul 5.

Felicitări, tuturor !

Pentru Timeea Ștefănescu urmează, odată cu recuperarea după accidentare, o intensificare a antrenamentelor, având în vedere șansele acesteia de a participa, la finalul acestei luni, la Campionatul European de Kempo din Antalya (Turcia).