Deputatul Natalia Intotero îl invită în România pe europarlamentarul Guido Reil, ca să-i cunoască cu adevărat pe ”sălbaticii Europei”

Home Politică Deputatul Natalia Intotero îl invită în România pe europarlamentarul Guido Reil, ca să-i cunoască cu adevărat pe ”sălbaticii Europei”
Deputatul Natalia Intotero îl invită în România pe europarlamentarul Guido Reil, ca să-i cunoască cu adevărat pe ”sălbaticii Europei”

După ce europarlamentarul Guido Reil a spus, într-un discurs susținut în plenul Parlamentului European că ”românii sunt Vestul sălbatic al Europei”, și că țara noastră nu merita să fie nici măcar în Uniunea Europeană, darămite să fie admisă în spațiul Schengen, declarație care a scandalizat opinia publică din țara noastră, fostul ministru al Românilor de Pretutindeni, Natalia Elena Intotero, în prezent deputat de Hunedoara din partea PSD, i-a transmis acestuia invitația de a vizita țara noastră, înainte de a vorbi despre România în necunoștință de cauză.

”Atât eu cât și mulți alți români ne-am simțit insultați de declarațiile domnului Guido Neil. L-am invitat în România, pentru că vreau să îi fiu gazdă și să îi arăt că și-a format o imagine eronată despre noi. Românii sunt oameni primitori, avem o cultură bogată și o țară extraordinar de frumoasă. Sper să dea curs invitației și să înțeleagă cât de mult a greșit. Am speranța că domnul europarlamentar va da curs invitației și sper să îi putem schimba părerea despre România, cu atât mai mult cu cât țara noastră are nevoie de susținere din partea tuturor în drumul său spre spațiul Schengen. Este un obiectiv de țară și trebuie să luptăm pentru el”, a declarat deputatul Natalia Intotero.

Europarlamentarul Guido Neil a făcut aceste remarci despre România, recunoscând în același timp că nu a văzut această țară decât preț de câteva ore, când s-a aflat în tranzit din Ucraina spre vestul Europei.