Campanie de colectare a deșeurilor periculoase, derulată de Supercom la Vulcan și Aninoasa

Home Anunțuri Campanie de colectare a deșeurilor periculoase, derulată de Supercom la Vulcan și Aninoasa
Campanie de colectare a deșeurilor periculoase, derulată de Supercom la Vulcan și Aninoasa

În alte două orașe ale Văii Jiului vor avea loc, la finalul acestei săptămâni, campanii speciale de colectare a deșeurilor periculoase.

Operatorul regional al serviciilor de salubritate pentru Valea Jiului, Supercom SA informează că sâmbătă, 15 octombrie 2022, vor fi colectate gratuit deșeurile din categoria celor considerrate periculoase în localitățile Vulcan și Aninoasa. Cele de colectare speciale la care se vor putea depune deșeurile din această categorie vor funcționa exlcusiv în această zi, între orele 10,00 și 13,00 în fața sediului Primăriei din cele două localități.

Aici pot fi aduse de către cetățeni sau reprezentanți ai mediului privat ambalaje provenite de la produsele de igienizare, uleiuri și grăsimi, altele decât cele comestibile, ambalaje care conțin reziduuri de substanțe periculoase sau care sunt contaminate cu substanțe periculoase, ambalaje de la vopseluri și lacuri, ori spary-uri, baterii, precum și acumulatori portabili.

Atenție! Acțiunea de colectare a deșeurilor periculoase este dedicată strict acestor categorii de deșeuri. Reprezentanții companiei Supercom atrag atenția că NU vor fi colectate în aceste puncte speciale deșeurile din categoria celor  voluminoase ori cele provenite din demolări, dar nici cele electrice ori electronice, pentru care se organizează alte campanii speciale de colectare selectivă.