La Universitatea din Petroșani începe simpozionul internațional SIMPRO 2022

Home Stiri la zi La Universitatea din Petroșani începe simpozionul internațional SIMPRO 2022
La Universitatea din Petroșani începe simpozionul internațional SIMPRO 2022

O nouă ediție a Simpozionului internațional ”Universitaria SIMPRO” începe joi, 27 octombrie 2022 la Universitatea din Petroșani. Deschiderea festivă este programată să aibă loc la ora 10,00 la sala de conferințe a Bibliotecii universitare, în prezența membrilor comitetului de organizare, a participanților și invitaților la acest eveniment de tradiție din activitatea de cercetare a școlii superioare din Valea Jiului.

O serie de oameni de știință, cercetători, manageri, ingineri și doctoranzi au fost invitați să participe activ la sesiunile din cadrul simpozionului „UNIVERSITARIA SIMPRO 2022” și să contribuie la succesul acestui eveniment major, care anul acesta se desfășoară în jurul temei principală: „CALITATE ȘI INOVAȚIE ÎN EDUCAȚIE, CERCETARE ȘI INDUSTRIE – TRIUNGHIUL SUCCESULUI PENTRU O DEZVOLTARE ECONOMICĂ, SOCIALĂ ȘI DE MEDIU DURABILĂ”.

Evenimentul se bucură de un comitet științific internațional de excepție. Lucrările care urmează să fie prezentate în cadrul simpozionului care se va desfășura pe parcursul a trei zile, au ca scop principal reunirea cercetătorilor din mediul academic și din industrie, oferind participanților oportunitatea de a cunoaște mai multe despre activitățile de cercetare în domeniu tehnologiei, la nivel național și internațional.

Ca de fiecare dată, partener principal al Universității din Petroșani în organizarea acestui eveniment este INCD-INSEMEX Petroșani.