Medieval Robotics Day la Castelul Corvinilor de la Hunedoara

Home Educație Medieval Robotics Day la Castelul Corvinilor de la Hunedoara
Medieval Robotics Day la Castelul Corvinilor de la Hunedoara

O nouă ediție a ”Medieval Robotics Day” se va desfășura pe data de 26 noiembrie 2022, începându cu ora 10.00, la Castelul Corvinilor de la Hunedoara, în Sala Bethlen.

Eveniment cu tradiție, care se transformă în demo acum, în cea de-a șasea sa ediție aduce în atenție o serie de prezentări ale unor roboți creați de echipajele de robotică din județul nostru, dar oaspeții vor putea privi și meciuri demonstrative de robotică ale celor 12 echipe de FIRST Tech Challenge din țară, și vor putea, de asemenea, să afle mai multe despre istoria Transilvaniei și să viziteze un monument arhitectural impresionant.

Robotica avansează zi de zi și influențează deja toate aspectele vieții omului. Lucrurile ne sunt înmânate cu ușurintă și nu mai recunoaștem pe deplin meritele strămoșilor noștri cu privire la ceea ce avem astăzi. Din acest motiv, evenimente precum Medieval Robotics Day sunt de mare importanță, acestea ajutându-ne să ne întoarcem la rădăcinile noastre.

Organziatorii anunță că nu există o taxă suplimentară pentru vizitarea ienditului stand de robotică de la Castelul Corvinilor. Practic, orice vizitator al castelului, plătitor de acces în castel și pentru muzeele castelului, va putea asista și la acest interesant demo robotic.