TRW Automotive – 15 ani de activitate în municipiul Lupeni

Home Economie TRW Automotive – 15 ani de activitate în municipiul Lupeni
TRW Automotive – 15 ani de activitate în municipiul Lupeni

Cel mai mare angajator privat din municipiul Lupeni, compania TRW Automotiv a împlinit în aceste zile, 15 ani de când este prezentă în viața economică a municipiului Lupeni.

Evenimentul a fost marcat printr-o festivitate la care au fost invitați să participe reprezentanți ai conducerii companiei, ai partenerilor de afaceri și ai administrației locale de la Lupeni. Printre invitați s-a numărat și Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni, care a ținut să-i felicite pentru această aniversare pe toți cei care fac pate din echipa TRW Automotive.

”Se împlinesc astăzi 15 ani de la înființarea punctului de lucru din Lupeni a celui mai mare angajator privat cu activitate de producție din Valea Jiului, unde  își desfășpară activitatea aproximativ 500 de angajați. Apreciez în mod deosebit rolul pe care acest agent economic l-a avut în toți acești ani, atât în ceea ce privește creșterea constantă a ofertei de locuri de muncă pe care a realizat-o, cu efecte benefice pentru multe familii din Lupeni și din toată Valea Jiului, dar și în ceea ce privește contribuția la bugetul local al municipiului Lupeni. Le mulțumesc pentru seriozitatea de care au dat dovadă și îi asigur că, la fel ca și până acum, administrația publică locală le acordă sprijinul și respectul pe care-l merită. Felicitări patronatului! Felicitări managerilor! Felicitări angajaților!”, a spus Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Parte a TRW Automotive Safety System din Timișoara, acest agent economic care activează pe platforma fostei fabrici Vîscoza din Lupeni. Domeniul principal de activbitate al companiei este cel al confecționării și asamblărilor de diverse componente pentru industria auto.