Sărbătorile vin la Shopping City Deva cu premii garantate în SPOT și un atelier de pictură pe globuri

Home Economie Sărbătorile vin la Shopping City Deva cu premii garantate în SPOT și un atelier de pictură pe globuri
Sărbătorile vin la Shopping City Deva cu premii garantate în SPOT și un atelier de pictură pe globuri

La Shopping City Deva, sărbătorile vin cu o mulțime de surprize pentru clienții centrului comercial, de la premii garantate pentru utilizatorii SPOT, la un atelier de pictură pe globuri și ajutor în pregătirea cadourilor pentru cei dragi.

Luna cadourilor este sărbătorită cu premii garantate în aplicația SPOT

În perioada 10-24 decembrie, vizitatorii se vor bucura de premii garantate prin aplicația SPOT. Astfel, la cumpărături de minimum 300 lei, pe maximum două bonuri fiscale din magazinele centrului comercial, scanate în aplicație, în secțiunea „Răzuiește și câștigă”, clienții primesc garantat unul dintre sutele de premii.

Serviciu de împachetare a cadourilor de Crăciun

Până pe 31 decembrie, Shopping City Deva vine în ajutorul clienților punând la dispoziție un serviciu de împachetare a cadourilor. Acesta poate fi accesat zilnic, la standul special amenajat în incinta magazinului Deco Art Antik. Serviciul este disponibil pentru clienții care au achiziționat darurile din Shopping City Deva, în perioada 10 – 31 decembrie.

Atelier de pictat globuri

Pe 16 și 17 decembrie, între orele 12:00-20:00, cu mic, cu mare, vizitatorii centrului comercial sunt invitați la un atelier de pictat globuri, sub îndrumarea Simonei Rad.

Shopping City Deva, centrul comercial regional dominant al județului Hunedoara, situat în Calea Zarandului, numărul 87, a fost inaugurat pe data de 24 septembrie 2015, în urma unei investiții de 14 milioane de euro. Proiectul achiziționat de grupul de investiții și dezvoltare NEPI Rockcastle în anul 2013 a fost extins și are în prezent 54.000 m², dedicați zonei de retail și divertisment, devenind astfel principalul pol de retail și petrecere a timpului liber, atât pentru județul Hunedoara, cât și pentru întreaga regiune.

Shopping City Deva reunește sub același acoperiș brand-uri internaționale de fashion, încălțăminte și accesorii, prezente pentru prima oară în regiune: Benvenuti, C&A, CCC, Cinema City, Deichmann, Gatta, H&M, Kendra, Noriel, Pepco, Salamander, Takko, Douglas, Tom Tailor, Cărturești. Mix-ul de retail este completat extrem de bine de cel de divertisment: cinematograf multiplex Cinema City cu 6 săli dotate cu ultima tehnologie 3D, restaurant KFC și multe altele pentru toate gusturile.

Pentru a completa și facilita experiența de cumpărături, Shopping City Deva pune la dispoziția clienților săi nu mai puțin de 1700 de locuri de parcare gratuite.