”Personaje de poveste” prezentate copiilor, cu ocazia zilei de Moș Nicolae, de către actorii teatrului din Petroșani

Home Cultură ”Personaje de poveste” prezentate copiilor, cu ocazia zilei de Moș Nicolae, de către actorii teatrului din Petroșani
”Personaje de poveste” prezentate copiilor, cu ocazia zilei de Moș Nicolae, de către actorii teatrului din Petroșani

Actorii Teatrului ”Ion D. Sîrbu” nu sunt doar deosebit de talentați, ci și deosebit de sufletiști și generoși. Acest lucru a fost confirmat, încă o dată, în ziua de 6 decembrie 2022, când împreună cu întreaga echipă de angajați ai teatrului din Petroșani, aceștia au pus mână de la mână, într-un apreciabil gest de generozitate, dar au avut parte și de sprijinul unor oameni deosebiți, din afara teatrului, care au sprijinit acest demers al actorilor, iar din banii astfel strânși au achiziționat dulciuri și jucării pe care le-au dăruit copiilor de la Centrul de zi pentru copii din familii aflate în dificultate Petrila, de la ”Creștem Împreună” Petrila și de la Casa Pollicino” din Petroșani.

Mai mult, copiii de la ”Salvați copiii” Petrila au fost oaspeți ai teatrului, în sala ARTelier, acolo unde în așteptarea lui Moș Nicolae, au putut participa la o întâlnire cu personajele de poveste interpretate de actori, așa cum s-au putut bucura și de un spectacol de magie oferit de Valentin Neacșu. De întâlnirea cu personajele de poveste s-au bucurat și copiii de la Casa Pollicino, aceștia fiind vizitați la sediul din Petroșani de către trupa de actori.

O inițiativă pe cât de frumoasă, pe atât de lăudabilă, dar mai ales un dar de suflet oferit de Moș Nicolae de actorii Teatrului ”I.D. Sîrbu”.

Aceștia au pregătit pentru copiii din Valea Jiului, în perioada sărbătorilor de iarnă, și un spectacol absolut special, sub genericul ”Magie de Crăciun”, în care-l vor avea ca invitat special pe apreciatul solist RAOUL. Premiera acestui spectacol va avea loc la Petroșani pe 22 decembrie 2022, ora 18,00 în sala mare a teatrului. Biletele pot fi achiziționate de la agenția teatrală.

Foto: Teatrul ID Sîrbu/Facebook