Dedeman sponsorizează secția de tenis de cânm a CSM Jiul Petroșani

Home Stiri la zi Dedeman sponsorizează secția de tenis de cânm a CSM Jiul Petroșani
Dedeman sponsorizează secția de tenis de cânm a CSM Jiul Petroșani

Brand 100% românesc, Dedeman a decis să se implice și în sport, prin intermediul programului ”Planuri de Bine pentru Sport”. În acest context, la Petroșani, Dedeman vine cu o sponsorizare de 499.800 lei pentru Secția de Tenis a Clubului Sportiv Municipal Jiul Petroșani.

Valoarea sportivilor legitimați aici este recunoscută la nivel național, iar premiile obținute în competiții vorbesc de la sine despre performanță, la fel ca și la celelalte ramuri sportive.

Reprezentanții CSM Jiul Petroșani, club care funcționează în directa subordine a administrației publice locale, sunt preocupați în permanenţă de dezvoltarea, modernizarea şi administrarea eficientă a bazelor sportive deţinute în administrare, pentru asigurarea condițiilor optime de pregătire a sportivilor legitimaţi aici.

”Când eforturilor depuse de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Petroșani sunt susținute de inițiative private, lucrurile nu pot decât să evolueze în direcția pe care ne-o dorim cu toții. Ne-am bucurat de oferta generoasă a celor de la Dedeman care nu numai că investesc la noi în Petroșani, dar au venit în susținerea eforturilor noastre prin această donație de 499.800 lei menită să susțină extinderea şi dezvoltarea ramurii TENIS DE CÂMP din cadrul CSM Jiul Petroșani”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Suma pusă la dispoziția secției de tenis de câmp a CSM Jiul Petroșani de către compania Dedeman va fi folosită la baza sportivă de pregătire a sportivilor pentru:

  • achiziționarea unui balon dublu;
  • achiziționarea a două containere- vestiare cu configurări multiple;
  • realizarea unei tribune acoperite;
  • modernizare şi extindere nocturnă.

Cu numeroase proiecte, sponsorizări și amenajări de terenuri pentru activități sportive, Dedeman dovedește că rămâne un suport activ și fidel al sportului romanesc.