Tinerii dansatori sportivi Brigita Marina și Andrei Stoica, vicecampioni ai circuitului “DanceSportEurope Children European Grand Prix”

Home Stiri la zi Tinerii dansatori sportivi Brigita Marina și Andrei Stoica, vicecampioni ai circuitului “DanceSportEurope Children European Grand Prix”
Tinerii dansatori sportivi Brigita Marina și Andrei Stoica, vicecampioni ai circuitului “DanceSportEurope Children European Grand Prix”

Tinerii dansatori sportivi, Brigita Marina și Andrei Stoica, legitimați la Clubul Sportiv Municipal Deva, pregătiți de antrenoarea Andra Căprioară au obținut, în acest final de an, o performanță de excepție – locul II la circuitul european de dans sportiv.

Astfel, în ultima etapă din acest an a circuitului ,,DanceSportEurope Children European Grand Prix”, care a avut loc recent la Zagreb, capitala Croației, Brigita și Andrei au confirmat așteptările și au ocupat poziția secundă la juniori II, categoria Standard și locul II în clasamentul general al circuitului continental.

În ediția din acest an a circuitului ,,DanceSportEurope Children European Grand Prix”, la juniori II, categoria Standard, au luat startul peste 120 de perechi din 20 de țări de pe „Bătrânul Continent”.

Brigita și Andrei sunt cea mai bine clasată pereche din România în circuit, primul loc revenind unui cuplu din Austria, iar medaliile de bronz au revenit unei perechi din Cehia.

Acest an a fost unul de excepție pentru tinerii dansatori deveni iar rezultatele obținute le permit ca, din 2023, să poată participa și la concursuri din circuitul mondial la categoria lor de vârstă și stil.

Brigita Marina și Andrei Stoica se pregătesc, împreună, de mai bine de șase ani și au obținut rezultate foarte bune la nivel național și internațional.

La secția de dans sportiv de la CSM Deva mai sunt legitimate alte trei tinere perechi de dansatori care încep să confirme deja pe plan național, unde au cucerit numeroase distincții. Acestea sunt: Denisa Kellemberger și Raul Igna, Alexia Voicu și Bogdan Rusu, Ariana Marcu și Yanis Drui, fiind pregătite tot de către Andra Căprioară.