Sfaturi despre cum să te folosești de bonusurile de la cazinouri

Home Anunțuri Sfaturi despre cum să te folosești de bonusurile de la cazinouri
Sfaturi despre cum să te folosești de bonusurile de la cazinouri

Tot mai mulți jucători aleg să joace la cazinourile online, și pe bună dreptate o fac. Cazinourile fizice sunt limitate din punct de vedere al bonusurilor pe care le pot oferi. În schimb, cazinourile online le oferă jucătorilor nenumărate bonusuri cum ar fi cele la înregistrare sau bonusuri fără depunere. Te poți bucura și tu de casino bonus fără depunere 2022 dacă vrei să prinzi șansa de a paria bani fără să depui din propriul tău cont.

În continuare o să observi cum funcționează bonusurile de la cazinouri, precum și care sunt câteva tipuri de cazinouri des întâlnite.

Ce este un bonus oferit de cazinou?

Există multe cazinouri online din care să alegi, precum și multe bonusuri pe care le poți accesa. Ideea este ca înainte de a te înscrie la un bonus să înțelegi cum funcționează acesta. Un bonus de la cazino înseamnă un “cadou” din partea cazinoului pentru a putea să atragă cât mai mulți jucători sau să îi păstreze pe cei care joacă deja de mai mult timp. De regulă, aceste bonusuri sunt fie sub formă de bani, fie sub formă de rotiri gratuite la ruletă sau la sloturi.

Totuși, bonusurile de la cazino deși sunt gratuite, acestea vin și cu anumiți termeni și condiții ce trebuie respectați de către jucător pentru a beneficia în totalitate de bonusul respectiv. Poate că ești deja familiar cu termenul “cerință de rulaj”, termen pe care îl vei regăsi la oricare dintre bonusurile pe care vei încerca să le accesezi. Aceste cerințe de rulaj vor face ca bonusurile să nu fie atât de ușor de accesat. Ar fi mult prea ușor ca un jucător să primească un bonus, iar mai apoi să îl retragă în contul său bancar și să nu mai joace niciodată pe acel site.

De aceea, dacă un bonus de la cazino sună prea bine ca să fie adevărat, cu siguranță că va avea cerințe de rulaj greu de atins. Astfel, cerințele de rulaj se asigură că tu vei juca acel bonus de mai multe ori pe o anumită perioadă de timp până când îl vei putea retrage. Din fericire, vei putea retrage și câștigurile pe care le-ai realizat cu ajutorul bonusului dacă îndeplinești cerințele.

Tipurile de bonusuri oferite în general

Mai întâi, să vedem care sunt câteva tipuri de bonusuri pe care le poți accesa, iar pe urmă le vom detalia pe fiecare dintre ele ca să înțelegi mai bine când și în ce situații sunt oferite. Așadar, bonusurile pe care le vei observa la cazinouri includ următoarele: bonus de bun venit, bonus fără depunere și bonus cu depunere, bonus de loialitate, rotiri gratuite, bonusuri de ziua ta, bonusuri de invitație și bonusuri exclusive.

Bonusurile de bun venit sunt bonusuri ce se acordă jucătorilor noi care se înregistrează pe site-ul cazinoului. Pentru a-l accesa va trebui fie să ai o invitație de la cineva, fie să introduci un cod la înregistrare.

Bonusurile fără depunere sunt acele bonusuri ce îți vor fi oferite după ce ți-ai creat contul, și nu va fi nevoie ca tu să depui bani. Bonusurile cu depunere sunt acele bonusuri la care dacă depui o anumită sumă de bani, vei primi un procentaj din suma depusă bonus pe lângă ce ai depus deja. Dacă să presupunem că depui 100 de lei, iar bonusul este de 100%, înseamnă că vei primi încă 100 de lei, adică un total de 200 de lei pe care să îi folosești.

Bonusurile de loialitate sunt bonusuri pe care le poți accesa numai după ce ai jucat o perioadă mai lungă de timp, în general peste 6 luni sau 1 an. Poți primi fie un bonus fără depunere în acest caz, rotiri gratuite sau alte tipuri de bonusuri. Rotirile gratuite le primești de obicei în cadrul bonusurilor de bun venit sau fără depunere la sloturi și la ruletă.

Cazinourile le oferă jucătorilor bonusuri și de ziua lor, însă acestea diferă de la un an la altul. Bonusurile de invitație sunt oferite jucătorilor care invită alte persoane la cazino, iar acele persoane acceptă invitația, își creează un cont și încep să joace. Pe parcursul anului, cazinourile oferă și bonusuri exclusive. Acestea le vei putea accesa pentru o scurtă perioadă de timp cu ocazia sărbătorilor.

Cum să alegi un bonus?

Primul lucru pe care trebuie să îl faci când alegi un bonus este să verifici cerințele de rulaj și condițiile pentru a putea retrage la final bonusul în contul tău. Un aspect care este de foarte multe ori trecut cu vederea de către jucători este suma maximă pe care o poți paria și pe care o poți retrage la un bonus. Să presupunem că suma maximă pe care o poți folosi la un pariu este de 25 de lei, însă tu alegi că vrei să pariezi mai mult, și pariezi 50 de lei. În cazul în care depășești suma maximă pe care cazinoul a stabilit-o riști să fi descalificat de la acel bonus și nu vei mai putea primi nici alte bonusuri pe viitor.

Vezi care este suma maximă pe care o vei putea retrage la final, deoarece deși tu vei face mai mulți bani decât ai voie să retragi, nu vei putea depăși suma stabilită deja la bonusul respectiv. Atunci când vrei să accepți un bonus, va trebui să bifezi o căsuță pe care scrie că ai citit și ai înțeles termenii și condițiile. Dar oare chiar ai citit-o? Probabil că și tu ai trecut de multe ori cu vederea acest aspect, totuși este important să înțelegi acești termeni și condiții, dar și să stabilești dacă vei putea sau nu să le îndeplinești.

Concluzie

Cazinourile nu sunt acele locuri care să ofere gratuit ceva jucătorilor fără să dorească și să obțină ceva în schimb. Acest lucru este ilustrat foarte bine când vorbim despre bonusuri. Altfel, oricare jucător ar putea să primească bonusuri gratuite și să le retragă imediat. Totuși, pentru a nu fi în pierdere, cazinourile atașează și cerințe de rulaj bonusurilor pe care te sfătuiesc să le citești cu atenție!