Jocurile de noroc cunoscute pentru profitabilitate

Home Anunțuri Jocurile de noroc cunoscute pentru profitabilitate
Jocurile de noroc cunoscute pentru profitabilitate

Majoritatea jucătorilor de cazino îşi doresc în primul rând distracţie şi dacă este posibil şi obţinerea unui câştig bănesc. Există însă şi jucători care cunosc secretele cazinourilor şi îşi doresc mai ales câştiguri financiare. Aceste secrete nu sunt altceva decât jocuri care oferă cele mai bune şanse de câştig, jocuri pe care gamblerii cu experienţă le cunosc şi pe care le exploatează în avantajul lor. Nu este suficient doar să le ştii numele, trebuie să le cunoşti în profunzime pentru a avea şanse de succes.

Despre ce jocuri este vorba şi ce le face atât de oportune pentru jucători vom discuta în rândurile din acest articol. Parcurge-le cu atenţie şi dacă este posibil încearcă-le cât mai repede pentru a te convinge de generozitatea acestora.

Blackjack

Dacă încerci Dice Roll demo înseamnă că tema fructelor îţi este una dragă. Şi ai dreptate pentru că în acest slot fructele fac casă bună cu zarurile care deţin şi rolul de wild. O să le vezi deci la lucru fără să te coste vreun ban şi după ce o să deprinzi experienţa necesară o să treci şi la jocul pe o miză reală.

Şi la fel poţi să procedezi şi cu jocul de blackjack, pentru că nu există cazino online care să nu ofere şi varianta demo a acestui joc. Şi la fel ca la slotul dice roll, după ce vei avea suficientă experienţă de joc poţi trece şi la jocul în care pariezi bani adevăraţi.

Am ales să poziţionăm acest joc de noroc pe prima poziţie în topul celor mai profitabile jocuri pentru tine prin prisma avantajelor pe care le oferă. Primul şi cel mai important avantaj al jocului îl constituie marginea de casă, care pleacă de la 1% şi în unele cazuri se apropie chiar de 0%.

Este cea mai mică margine de casă a unui joc de noroc şi din acest motiv este cel mai profitabil pentru tine. Alege deci o variantă de blackjack care îţi place, plasează un prim pariu şi convinge-te de oportunităţile pe care acest joc ţi le oferă.

Craps

Deşi puţin cunoscut în ţara jocul de Craps este unul extrem de popular în occident. Dar dacă îţi spunem că jocul este cunoscut în ţară sub numele de Barbut poate că îţi va trezi câteva amintiri şi îl vei recunoaşte.

Există însă deosebiri majore între cele 2 jocuri, cel de Craps având reguli bine stabilite şi care vin din îndepărtata Americă. Dar chiar şi aşa magia aruncării celor 2 zaruri pe masa de joc rămâne la fel de intensă şi atrage în jurul mesei o mulţime de jucători.

Şi pe bună dreptate pentru că în Craps marginea de casă este stabilită la procentul de 1,2% şi poate ajunge în apropierea procentului de 0,6%. Dacă te întrebi cum de aceste procente pot fluctua explicaţia este una simplă, tipurile de pariuri care se pot depune în acest joc.

Tocmai de aceea vorbeam mai devreme despre cunoaşterea în profunzime a jocului şi a posibilităţilor de pariere pe care acesta le oferă. Odată cunoscute vei putea să jonglezi cum vrei cu ele şi în final să îţi măreşti aşa cum doreşti contul tău de jucător.

Baccarat

Şi în jocul de baccarat să cunoşti valoarea cărţilor înseamnă că eşti pe jumătate câştigător. Şi cealaltă jumătate o deţine inspiraţia ta atunci când alegi pe cine să pariezi, pe jucător sau pe dealerul care împarte cărţile.

Atât de simplu este acest joc care are doar 2 pariuri, cel pe jucător şi cel pe dealer. Şi dacă eşti cu adevărat inspirat poţi să beneficiezi de marginea de casă a acestui joc care se situează la procentul de 1,36%.

Pare mare faţă de jocul de blackjack sau faţă de cel de Craps, nu-i aşa? Dar nu uita că acest procent de margine de casă se traduce în final într-un RTP care ajunge la un procent de 98,64%, deci în apropierea unui procent de returnare care se apropie sensibil de 100%.

Te întrebi cum te poate ajuta acest procent atât de mare? Este extrem de simplu, pariul pe care îl vei depune se va dovedi de cele mai multe ori unul câştigător. Trebuie doar să ştii regulile de bază ale jocului şi să apreciezi când este oportun să pariezi pe dealer sau pe jucător.

Trebuie şi o doză bună de hazard? Păi altcumva nu s-ar mai numi jocuri de noroc şi totul ar fi atât de previzibil încât jocul ar deveni anost. Dar acest joc excelează în rata mare de câştig pe care pariul pe dealer o oferă aşa că alege-l de fiecare când eşti în pană de inspiraţie.

Ruleta europeană

Nu este niciun secret că acest joc de noroc refuză să îmbătrânească şi îşi păstrează şi astăzi o aură de mister inegalabilă. Dar dacă eşti un începător în acest joc poţi uşor cădea în capcana necunoaşterii şi să îţi epuizezi rapid bugetul de joc.

Este de vină alegerea celei mai proaste variante de ruletă, de pildă cea americană. Deşi la prima vedere pare extrem de ofertantă prin adăugarea unei diviziuni suplimentare de dublu 0, în realitate se va dovedi extrem de puţin ofertantă pentru tine.

De vină este marginea de casă care se ridică la 5,26% în timp ce ruleta europeană oferă o margine de casă la jumătate, de 2,7%. Poţi observa că introducerea unei căsuţe suplimentare pe roata ruletei nu face jocul mai profitabil ci dimpotrivă îl duce la şanse mult mai mici de câştig pentru tine.

Trebuie deci să alegi întotdeauna varianta europeană a ruletei, indiferent de producătorul care o oferă. Şi ca să pui în valoare marginea de casă mică a ruletei europene vă trebuie să selectezi cele mai oportune pariuri.

În jocul de ruletă cele mai bune pariuri sunt considerate acelea care oferă şanse de 50:50 de reuşită. Aduc după ele întotdeauna o cotă de 2 ceea ce înseamnă că de fiecare dată un pariu câştigător îţi va dubla miza depusă.

Va trebui deci să te orientezi la pariurile pe culoare de număr care îţi oferă 2 variante de pariere, pe roşu sau pe negru. La fel de ofertant se dovedeşte şi cel de tip număr par/impar aşa că utilizează-le cât mai des şi convinge-te de utilitatea acestora.

Concluzie

Dacă ai parcurs rândurile din acest articol ai făcut cunoştinţă cu cele mai profitabile jocuri prin prisma marginii de casă pe care o oferă. Accesează deci jocul de Blackjack, nu te feri de Craps şi Baccarat şi pariază şi pe ruleta europeană. Nu uita însă că ai în faţă jocuri de noroc aşa că pariază responsabil şi introdu cât mai multe câştiguri în contul tău de jucător