Revelion în aer liber în municipiile din Valea Jiului

Home Stiri la zi Revelion în aer liber în municipiile din Valea Jiului
Revelion în aer liber în municipiile din Valea Jiului

În noaptea de la cumpăna anilor 2022 și 2023, în cele trei municipii ale Văii Jiului vor avea loc evenimente publice organizate de autoritățile administrațiilor publice locale pentru sărbătoarea Revelionului anului 2023.

Astfel, la Lupeni, primarul Lucian Resmeriță invită cetățenii în Parcul CAP din Lupeni, unde începând cu ora 23,00 va avea loc un concert în aer liber susținut de apreciatul DJ SET (Sixtee Second) care va mixa până după miezul nopții. Momentul trrecerii în noul an va fi marcat la Lupeni de un impreionant foc de artificii dar și de un show inedit de lasere.

”Sărbătorile sunt mai frumoase împreună. De aceea, vă invit cu drag să petrecem împreună ultimele momente ale acestui an și să întâmpinăm, tot împreună, noul an 2023. La Luypeni vom avea un Revelion de poveste așa cum vă doresc să vă fie tot anul care urmează. La mulți ani!”, a spus Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Și la Vulcan, autoritățile sunt pregătite să întâmpine noul an 2023 în cadrul unui eveniment public. Revelionul vulcănenilor va avea loc chiar în fața Primăriei, pe Bulevardul Mihai Viteazu, unde începând cu ora 23,00 și până dincolo de miezul nopții, vor concerta Ionică Moroșanu și formația Color. Primarul Cristian Merișanu va face cinste celor care vor veni să sărbătorească începutul noul an 2023 în comunitatea Vulcanului cu o cupă de șampanie, dar promite și alte surprize. Nu vor lipsi, desigur, focurile de artificii.

”Ne-am propus ca și anul acetsa sărbătoarea Revelionului să ne găsească uniți, împreună, așa cum ne dorim să fim tot timpul. Tuturor cetățenilor municipiului Vulcan le mulțumesc că ne-au fost alături în acest an și le doresc un an nou plin de realizări, cu sănătate, bucurii și împliniri pe toate planurile. La mulți ani”, a spus Cristian Merișanu, primarul municipiului Vulcan.

La Petroșani, Revelionul 2023 va fi sărbătorit tot în zona centrală a orașului, vizavi de Primărie, pe platoul din fața Casei de cultură ”Ion Dulămiță”. pe scena în aer liber vor urca, începând cu ora 23,00 tinerii talentați ai Asociației culturale ”Lirica”, iar trecerea în noul an se va face în acordurile folclorice ale rapsodului Nicu Novac și, desigur, cu un impresionant foc de artificii.

”Vă aștept în număr cât mai mare să petrecem împreună trecerea dintre ani la Revelionul în aer liber de la Petroșani și vă doresc, tuturor, un an nou fericit. La mulți ani!”, a spus primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

La Petroșani, sărbătoarea Revelionului a început cu câteva zile mai devreme, circva 800 de pensionari participând la Revelionul pensionarilor organizat de Consiliul local și Primăria municipiului Petroșani.