Restricții de apă luni, 30 ianuarie, în municipiul Petroșani, pentru lucrări la rețele de alimentare

Home Anunțuri Restricții de apă luni, 30 ianuarie, în municipiul Petroșani, pentru lucrări la rețele de alimentare
Restricții de apă luni, 30 ianuarie, în municipiul Petroșani, pentru lucrări la rețele de alimentare

Apa Serv Valea Jiului S.A. Petroşani informează că, în vederea unor lucrări PROGRAMATE la reţeaua publică de alimentare cu apă,  va întrerupe furnizarea apei potabile luni, 30 ianuarie 2023 în municipiul Petroșani, în intervalul orar 10,00-14,00.

Zonele afectate de restricții vor fi: Str. Al.Trandafirilor, Str. Minerului, Str. Ion Creanga, Str. Avram Iancu-partial, Str. 9 Mai, Str. Al.Florilor, Str. 13 Septembrie, Str. Al.Liliacului, Str. Pinului, Str. Crângului, Str. Vilelor, Str. Carpati, Str. Petru Maior, Bulevardul1 Dec.1918-partial, precum și Brutaria Armicar și Grădinița Dimitrov.

Reprezentanții companiei de apă recomandă utilzatorilor afectaţi de această lucrare să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă și dau asigurări că echipa de intervenție se va afla la faţa locului şi va depune tot efortul ca timpul de remediere al defecţiunii să fie cât mai scurt.

De asemenea, reprezentanții ASVJ menționează că, în anumite zone, pot apărea decalaje în privinţa reluării serviciului de alimentare cu apă, în funcţie de realizarea parametrilor de calitate/ presiune ai apei  motiv pentru care în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare ai apei, puteți să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central, telefon: 0254/543144; 0254/541861; 0354/108203 sau WhatsApp 0766/068152 program permanent.