Skipass unic pentru utilizarea întregului domeniu schiabil de la Straja

Home Reportaj Skipass unic pentru utilizarea întregului domeniu schiabil de la Straja
Skipass unic pentru utilizarea întregului domeniu schiabil de la Straja

Administratorii de pârtii și instalații de transport pe cablu de pe întreg domeniul schiabil din stațiunea Straja Lupeni informează că, începând cu luna februarie, întregul domeniu schiabil poate fi utilizat cu o singură cartelă skipass.

”Este oficial, avem o singură cartelă pentru toate instalațiile din Straja. O singură cartelă pentru întreg domeniul schiabil, atât pe instalațiile care aparțin de Complex Montana, Platoul Soarelui cât și telegondola și telescaunul de pe Vf. Straja, care va funcționa începând cu sezonul viitor”, informează, într-un comunicat administratorii stațiunii.

Achiziționarea skipass-urilor de zi și pe ore este acum disponibilă și de la punctele special amplasate la telegondolă, precum și de la toate casieriile din stațiune. Tarifele skipass-urilor s-au modificat și ele astfel că un skipass de cinci zile este mai avantajos ca unul pentru o singură zi, iar zilele în care acestea pot fi folosite, nu e obligatoriu să fie consecutive, ci skipasurile de 5 zile pot fi folosite oricând, pe durata sezonului.

Turiștii vor beneficia astfel de o singură cartelă de acces, valabilă pentru:

  • 1 telegondolă;
  • 4 teleschiuri;
  • 6 telescaune;

Și programul de funcționare al telegondolei s-a mărit, după cum urmează:

  • în zilele de luni până joi: 09:00-17:00
  • în zilele de vineri și sâmbătă: 09:00-18:00

În stațiunea Straja este disponibil aproape întregul domeniu schiabil, peste 23 de kilometri de pârtii din totalul de 27, putând fi acum utilizate de iubitorii sporturilor de iarnă, în deplină siguranță. Doar pârtia Telegondolă, în lungime de 3,2 km, este încă în curs de amenajare, aici mai existând două zone în care stratul de zăpadă nu este suficient pentru a oferi siguranță turiștilor.

Straja vă așteaptă și cu cele mai bune oferte de cazare, la toate unitățile din stațiune și din municipiul Lupeni.

Informații legate de domeniul schiabil puteți aflat, instant, non-stop, de pe portalul web: www.skistraja.ro, iar informații legate de cazare puteți obține la numărul de telefon: 0722 780 615.