Primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu a devenit tată de fată!

Home Stiri la zi Primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu a devenit tată de fată!
Primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu a devenit tată de fată!

Dorința cea mai arzătoare a lui Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani s-a împlinit ! Soția acestuia, Adriana i-a dăruit copilul mult-așteptat, o fetiță.

Aceasta a venit pe lume luni, 6 februarie 2023 și, spre bucuria maximă a părinților, este perfect sănătoasă și, desigur, frumoasă. Adriana și Dănuț Buhăescu au stabilit deja că micuța va purta numele Anastasia-Maria.

”Familia noastră este în extaz odată cu venirea micuței pe lume. Sunt sentimente și trăiri de nedescris. Mulțumim lui Dumnezeu pentru această mare binecuvântare!”, sunt cuvintele scrise, cu emoție de familia Buhăescu, pe pagina comună de Facebook, acolo unde o scurtă filmare în care Dănuț Buhăescu își ține fetița în brațe, cu o privire ce denotă bucuria pe care o trăiește, se bucură de aprecieri numeroase.

Ne alăturăm celor care se bucură, la rândul lor, de acest moment fericit din viața familiei Buhăescu și-i dorim micuței Anastasia-Maria, sănătate și viață lungă, fericire și multe bucurii alături de părinți, pe care-i felicităm pentru această binecuvântată întregire a familiei.