De ce să alegi o canapea extensibilă cu spațiu de depozitare?

Home Economie De ce să alegi o canapea extensibilă cu spațiu de depozitare?
De ce să alegi o canapea extensibilă cu spațiu de depozitare?

Atunci când îți dorești să redecorezi casa, mai ales living-ul, în mod cert vei începe cu principalul aspect: canapeaua. În funcție de tipologia de persoană pe care o îndeplinești și activitățile pe care le realizezi peste zi, canapelele extensibile sunt cea mai utilă soluție, indiferent de spațiul unde vor fi poziționate.

O canapea extensibilă cu ladă de depozitare este locul unde lucrurile personale, precum hainele de pat, stau ascunse de oameni, unde un somn odihnitor poate avea loc în cele mai plăcute condiții și unde momentele de socializare cu prietenii se desfășoară, toate în același loc!

Ce este o canapea extensibilă?

O canapea simplă, care nu are această funcție de a se extinde nu îți oferă același număr de avantaje. Canapelele extensibile fac parte din mobilierul modern. Mecanismul de extensie îți oferă posibilitatea de a mări suprafața canapelei ori de câte ori este necesar.

Mai mult decât atât, un colțar extensibil vine echipat cu două lăzi mari de depozitare, spre deosebire de canapelele extensibile, unde vei găsi adesea doar una. Colțarul extensibil este mai mult decât o simplă canapea.

Aceste modele înlocuiesc adesea paturile de dormitor, mai ales în spațiile mai mici. Un astfel de model de canapea îndeplinește funcțiile unui pat, a unei canapele simple și a unui loc de depozitare, datorită caracteristicilor sale.

Care sunt avantajele unei canapele extensibile cu ladă de depozitare?

Spațiile de depozitare au devenit din ce în ce mai multe într-un living, pornind de la o mobilă, continuând cu dresing-urile sau cu alte mici dulăpioare prin colțurile casei. Modernismul aduce cu el noi soluții de depozitare a lucrurilor personale, pentru a oferi mai mult spațiu.

Așa a apărut canapeaua extensibilă cu ladă de depozitare. Ea are rolul de a menține un spațiu aerisit, unde piesa de rezistență este chiar ea. Înafară de o măsuță de cafea și un posibil televizor, nu vei avea nevoie de alte elemente care să îmbrace living-ul.

Cel mai mare avantaj pe care-l oferă o canapea extensibilă cu ladă depozitare este că spațiile nu sunt vizibile. Nimeni nu va știi de aceste locuri secrete. Este imposibil ca vizitatorii să vadă lăzile de depozitare. Nivelul de confort nu scade odată cu existența spațiilor de depozitare.

Spre deosebire de un dulap, o canapea cu lăzi de depozitare va ocupa același spațiu, deoarece este ca și o „promoție 3 în 1”:

  • Pat;
  • Canapea;
  • Dulap.

Canapelele de acest gen sunt potrivite oricărui tip de design, deoarece există o gamă largă de modele de unde poți alege. Începând de la piese minimaliste, continuând cu cele vintage, canapelele extensibile cu lăzi de depozitare vor apărea sub orice formă. Tot ce trebuie să faci este să cauți modelul potrivit, care să aibă funcția de extensie.

Atunci când ne dorim să achiziționăm o canapea, ne gândim la aspectul financiar. Spațiile de depozitare suplimentare sunt costisitoare. Acum, poți avea și spațiu de depozitare și canapea la un preț mai mic.

Pe lângă bugetul alocat canapelei, nu va trebuie să cumperi și alte obiecte de mobilier, precum dulapurile. Canapeaua cu spațiul de depozitare va acoperi atât nevoia confortului, cât și a spațiului suplimentar pentru depozitarea obiectelor personale, toate într-un singur preț.

Așadar, articolele de sezon, lenjeriile de pat, obiectele care nu sunt așa de des utilizate sau chiar cadourile de Crăciun, pot fi ascunse în lăzile de depozitare a canapelelor și colțarelor extensibile. Uită de aglomerarea inutilă a camerei!