Social-democratul Mircea Marcel Popa este noul viceprimar al municipiului Hunedoara

Home Administrație Social-democratul Mircea Marcel Popa este noul viceprimar al municipiului Hunedoara
Social-democratul Mircea Marcel Popa este noul viceprimar al municipiului Hunedoara

Rămas vacant după dispariţia prematură a lui Cătălin Florin Ular, unul din  posturile de viceprimar al municipiului Hunedoara a fost ocupat de consilierul local Mircea Marcel Popa. Acesta a fost ales în funcția de viceprimar al municipiului Hunedoara, în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local Huneodara, care a avut loc vineri, 17 februarie 2023.

Mircea Marcel Popa este de profesie inginer şi a mai fost viceprimar al Hunedoarei în perioada 2000 – 2004. În perioada 2016 – 2020 a fost consilier judeţean, iar din 2020 este consilier local al municipiului Hunedoara.

„Domnul Mircea Marcel Popa a fost propunerea mea pentru postul de viceprimar, susţinută de grupul de consilieri PSD, în principal datorită experienţei domniei sale în administraţia publică locală. Sunt încrezător că ne va fi de mare ajutor în buna derulare a activităţii Primăriei. Încă resimţim dispariţia total neaşteptată a bunului nostru coleg şi prieten Cătălin Florin Olar, un om pe care nu-l vom putea uita vreodată, dar suntem obligaţi să mergem înainte”, spune primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.

Tot astăzi, componenţa Consiliului Local Hunedoara a fost completată de Mircea Florea membru supleant pe lista Partidului Social Democrat, care va ocupa în forul legislativ de la Hunedoara locul aceluiași Cătălin Florin Ular.